Talvijuhla 2018 juhlittiin kotihallilla yli 250 honkalaisen voimin

Jokavuotinen perinne, Tapiolan Hongan Talvijuhla juhlittiin Honkahallilla 10.2. lauantaina. Kotihallin kenttä muuntui jälleen gaalan näyttämöksi ja mennyttä vuotta muisteltiin näyttävästi yli 250 honkalaisen voimin. 

Perinteikästä Talvijuhlaa vietetään vuosittain Honka-perheen aikuisväestön voimin. Juhlassa palkitaan ansioituneita honkalaisia ja kerrataan menneen vuoden tapahtumat. Lauantain gaalaillassa nostettiin esiin mm. juniorijoukkueiden menestyksekäs vuosi, naisten Korisliiga-joukkueen SM-hopea, Espoo Unitedin katto-organisaation alla pelaavan miesten joukkueen sarjanousu liigatasolle. Myös vuoden aikana järjestetyt tapahtumat Tallink Tournamentista, Honka 3×3-turnaukseen ja aluefinaaleihin saivat ansaittua huomiota. Korisbuumi elää vahvasti myös Espoossa, koko yhteisö on tehnyt hienoa työtä seuran kasvun ja kehittymisen eteen, Tapiolan Honka ylitti ensimmäistä kertaa 61-vuotisen historiansa aikana 1000 lisenssipelaajan rajapyykin – sille jos jollekin sopi nostaa maljat!

Vuoden 2017 ansioituneina honkalaisina palkittiin:

Hopeinen ansiomerkki

Aapo Heinonen – Ansioista työtä pelkäämättömänä juniorivalmentajana ja miesten joukkueen apuvalmentajana.

Panu Pedersen – Ansioista juniorivalmentajana sekä Hongan Unified-koristoiminnan käynnistäjänä ja toimintaan innostajana.

Kimmo Kujansivu – Ansioista naisten joukkueen monivuotisena, vaativana ja määrätietoisena valmentajana.

Tuomas Rahkonen – Ansioista juniorivalmentajana ja eritoten lasten liikunnan kehittäjänä.

Heta Korpivaara – Ansioista menestyksekkäänä pelaajana ja erinomaisena esikuvana tinkimättömästä urheilijasta, jolla on kyky sovittaa yhteen opiskelu, työ, perhe ja pelaajaura onnistuneesti.

Joni Suomalainen – Ansioista valmennuspäällikkönä ja juniorivalmentajana sekä monipuolisesta vapaaehtoistyöstä seuran hyväksi.

Jouni Näätänen – Ansioista seuran miesten edustusjoukkueen lehdistöisäntänä usean vuoden ajalta sekä ansioista tehokkaansa joukkueenjohtajana juniorijoukkueissa.

Robin Eklund – Ansioista seuran IT-tukena, tilastovirtuoosina sekä Tallink-turnaustyöntekijänä monen vuoden ajalta.

Kultainen ansiomerkki

Mika Numminen – Ansioista seuran hallituksen puheenjohtajana, hallitustyöskentelystä ja pitkäaikaisesta merkittävästä vapaaehtoistyöstä seuran hyväksi.

Lisäksi seura halusi muistaa kiitoksella Sari ja Sami Lainetta, jotka ovat auttaneet naisten Korisliiga-joukkueen amerikkalaisvahvistuksia Wilesia Hardya ja Kiana Johnsonia sopeutumaan Espooseen tarjoamalla heille tukea, kodinomaisen ympäristön ja mahdollisuuden viettää vapaa-aikaansa osana perheensä arkea.

Illan aikana nautittiin yhdessä myös ruuasta, juomasta, musiikista, tanssista ja kiireettömästä ajasta koripalloyhteisön kesken.

Suuri kiitos Talvijuhlan järjestelytoimikunnalle – Kirsi Väljä, Jaana Turunen, Terhi Rauhansalo, Camilla Eriksson ja toimiston väki. Kiitos myös jokaiselle paikalle saapuneelle honkalaiselle. Nähdään näissä merkeissä taas ensi vuonna! 

Kuvat: Mikko Rajala