Tallink Tournament lauantaina poikkeuksellisia järjestelyitä Tapiolan urheilupuistossa

Tallink Tournament pelataan Espoossa tulevana viikonloppuna 23.-25.8. Mukana on 430 juniorikoripallojoukkuetta. Turnauksen keskuksena toimii Tapiolan urheilupuisto, jossa pelataan lauantaina myös Veikkaus-liigan jalkapallo-ottelu Esport Honka – HJK. Turnaus ja ottelu yhdessä tuovat sekä poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä että muutoksia päivän turnausruokailuun saapumiseen.

Lauantaina 24.8. pelataan #Metroderby Esport Honka – HJK jalkapallo-ottelu klo 13:00. Liikennejärjestelyt vaikuttavat myös Tallink-turnauksen vieraiden liikkumiseen Tapiolan urheilupuistossa. Urheilupuistoon johtavat tiet Urheilupuistontie ja Esport Arenan vierestä Metro Areenan parkkipaikalle kulkeva tie ovat suljettuna noin klo 8.00-16.00. Poikkeusreitti kulkee hiekkaparkkipaikkojen editse kartan mukaisesti.

Tallink Tournamentin vieraille on varattu parkkialue Orionin parkkipaikalle, Koivu Mankkaan tien vastakkaiselle puolelle. Tapiolan urheilupuiston hiekkaparkkipaikat ovat yhteiskäytössä jalkapallo-ottelun vieraiden kanssa.

Pyydämme välttämään autoilla liikkumista urheilupuiston alueella erityisesti klo 12.00-16.00 välisenä aikana. Ruuhka tulee olemaan kova ja parkkipaikat hyvin täynnä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tallink-turnauksen ruokailut järjestetään lauantaina klo 10.30-14.00 (lounas) ja klo 15.00-19.00 (päivällinen).

Kulku ruokailuun lauantaina Esport Arenan Metro Areenan puoleisesta päädystä. Pyydämme välttämään Esport Arenan pääovea erityisesti lounaan aikana. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toivomme kaikilta turnausvieraita rauhallista ja iloista mieltä turnauslauantaina. Noudattamalla turnausjärjestäjien, järjestyksenvalvojien ja liikenteenohjaajien ohjeita, kaikki pääsevät pelipaikoille ja ruokailuun mukavasti.

Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuvälineitä läpi turnauksen, lataa ilmainen HSL-sovellus TÄÄLTÄ.