Supermikrorieha valtaa Summahallin sunnuntaina

Tulevana sunnuntaina moni pieni koripalloilija pukee peliasun päälleen ensimmäistä kertaa ja astelee pelikentälle. Perinteisessä Supermikroriehassa pelikokemuksia haetaan tänä vuonna 2009-2011 syntyneille junioreille.

Sunnuntaina 11.12 Summahallin kolmoskenttä on jaettu kolmeen lohkoon ja honkalaiset saavat vieraita Leppävaaran Pyrinnöstä, Torpan Pojista, Klaukkalan NMKY:stä ja Punaportin Bluesista. Pikkujunioreista on muodostettu 18 joukkuetta ja vauhtiin päästään heti 9:15 aamulla. Ottelut pelataan 4 vs. 4, peliaikana 4 x 8min suoraa aikaa. Otteluissa tuomarin paikalla toimivat pelinohjaajat. Evästyksen voi hoitaa Summahallin kahviosta 8:30 eteenpäin.

Turnauspäivä huipentuu naisten ja miesten otteluihin Metro Areenalla, huhun mukaan otteluihin saadaan myös vieraita Korvatunturilta

Supermikroriehassa saa myös tavata esikuvia, kun Espoo United koripallon edustusjoukkueiden pelaajat saapuvat turnaukseen kannustamaan junioreita Pelaaajat toivottavat myös kaikki tulevaisuuden tähdet perheineen tervetulleiksi seuraamaan otteluitaan turnauksen jälkeen. Espoo Unitedin naisten Korisliiga-joukkue pelaa klo 14:00 Espoo Metro Areenalla, vastassa Äänekosken Huima. Miesten Divari A:ssa luvassa on äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu kun divarin kärkipaikkaa toistaiseksi hallitseva Torpan Pojat, marssittaa joukkueensa Areenan parketille. Miesten ottelussa pallo ilmaan klo 17:00. Liput otteluihin kätevästi ennakkoon Ticketmasterista 10/5€. (Huom! Alle kouluikäiset otteluun veloituksetta.) Huhupuheiden mukaan Metro Areenalla saattaa vierailla myös punanuttuinen ystävä pohjoisesta.

Superhauskaa Supermikroriehaa, sekä Superisti tsemppiä ja iloa koripallon Supersunnuntaihin kaikille!

Alta löydät otteluohjelman.

[table “” not found /]