Suomen Projekti-Instituutti tukemaan junioreiden koripalloharrastusta

Kasvattajaseura Tapiolan Hongan kumppaniverkosto vahvistuu, kun Pohjois-Tapiolan Spektri Business Parkissa sijaitseva Suomen Projekti-Instituutti liittyy seuran tukijoukkoihin #Tuhattukea-kampanjan kautta. 

Honka uutisoi loppuvuodesta 2018 näkyvästi vähävaraisten perheiden kasvavista maksuvaikeuksista lasten ja nuorten harrastusmaksujen osalta. Seurassa vedottiin erityisesti espoolaisiin yrityksiin ja toivottiin vetoapua maksuhelpotuksiin, jottei koripalloharrastus loppuisi yhdeltäkään lapselta tai nuorelta. Uutinen levisi valtakunnan medioihin ja mm. Helsingin Sanomat kirjoitti aiheesta useamman kerran.

Hongassa käynnistettiin #Tuhattukea-kampanja, johon on nyt liittynyt jo useita eri alojen yrityksiä. Projektitoiminnan, -johtamisen, ja -kulttuurin kehittämiseen erikoistunut Projekti-Instituutti on uusin honkalaisjunioreiden tukijayritys. Yrityksen osakkaista löytyy ’koripalloverta’ mutta muuten urheilupuolella sponsorointi on Projekti-Instituutille uutta. Tulevan vuoden aikana yrityksessä tullaan levittämään espoolaisen koripallon ilosanomaa mm. uutiskirjeiden yhteydessä. Yrityksessä halutaan olla ylpeästi mukana mahdollistamassa oman toiminta-alueen lasten ja nuorten harrastusta.

”Huomasin uutisoinnin Hongan juniorikoripalloilijoiden haasteista harrastusmaksuissa. Olen itse pelannut koripalloa koko ikäni ja pelaan edelleen KFUM:n riveissä seniorisarjoissa. Hongan Kelohalot on ollut jo usean vuoden ajan meidän rakas vihollinen peliparketeilla. Uutisen herättämänä halusimme lähteä mukaan tukemaan vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria harrastusmaksuissa, sillä me Projekti-Instituutissa haluamme kantaa myös yhteiskuntavastuuta” Matti Haukka, yksi Projekti-Instituutin perustajaosakkaista kuvailee.

Hongassa halutaan jatkuvasti kasvattaa yhteistyökumppaneiden verkostoa erityisesti kotikaupungin alueella.

Tapiolan Hongan toiminnanjohtaja Anne Eklund kommentoi:

”Lapsille ja nuorille mielekäs harrastustoiminta sekä joukkueeseen kuuluminen on arvokas asia, jonka edut kantavat aikuisuuteen ja työelämään saakka. Laadukkaan harrastustoiminnan mahdollistaa tiivis yhteistyö urheiluseurojen, yrityskentän ja perheiden kanssa. Upeaa, että olemme saaneet jälleen uusia yritystoimijoita mukaan toimintaamme. Kiitos Projekti-Instituutin väelle!”

”Projekti-Instituutti sijaitsee Espoon Tapiolassa ja siksikin yhteistyö Hongan kanssa tuntuu luontevalta. Voisimmekin tässä haastaa kaikki muutkin Spektrissä toimivat yritykset mukaan näihin talkoisiin!” Matti Haukka päättää.

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä Tapiolan Hongan kanssa ja haluat kuulla lisää siitä, millä tavoin voi tukea junioritoimintaa tai tehdä seuran kanssa markkinointiyhteistyötä, ota yhteyttä: 

Sonja Herrala
Yhteisömanageri
Tapiolan Honka

045-1751475
sonja.herrala@tapiolanhonka.fi

Anne Eklund
Toiminnanjohtaja
Tapiolan Honka

050-3449608
anne.eklund@tapiolanhonka.fi

Artikkelikuvassa Projekti-Instituutin markkinointijohtaja Juuso Äikäs, sekä perustajaosakas Matti Haukka. Kuva: Sonja Herrala

Tutustu Suomen Projekti-Instituutin toimintaan TÄÄLLÄ.