Suomalaiset koristähdet mukana Tapiolan Hongan hyväntekeväisyyshuutokaupassa

Suomalaiset koristähdet Petteri KoponenSasu Salin ja Lauri Markkanen haluavat laittaa hyvän kiertämään ja ovat lahjoittaneet ammattilaisseurojensa pelipaidat nimikirjoituksella varustettuna myytäväksi Tapiolan Hongan hyväntekeväisyyshuutokaupaan. Lisäksi myytävänä on Ilari Seppälän Susijengin pelipaita, jossa on myös muiden 2023 MM-kisajoukkueen pelaajien nimikirjoitukset. 

Huutokaupassa, joka alkaa Huutonetissä perjantaina 1.3.2024 on huudettavissa seuraavat pelipaidat: 

1. Petteri Koposen nimikirjoituksella varustettu FC Barcelonan Euroliigan Game worn -pelipaita kaudelta 2017-18 joukkueesta  

2. Ilari Seppälän Susijengin pelipaita MM-kisajoukkueen pelaajien nimikirjoituksilla varustettuna. 

3. Sasu Salinin Lenovo Teneriffe ACB liigan 2023-24 Game worn -pelipaita nimikirjoituksella varustettuna 

4. Lauri Markkasen Utah Jazz pelipaita nimikirjoituksella varustettuna 

Huutokauppa päättyy Tapiolan Hongan Talvijuhlan livehuutokaupassa 9.3.2024. Juhlan aikana on mahdollisuus tehdä huutoja sekä livenä että huutonetissä.  

Huutokaupan tuotto käytetään kokonaisuudessaan Tapiolan Hongan vähävaraisten lasten ja nuorten harrastuksen tukemiseen.  

Tapiolan Honka myöntää harrastustukea (kausimaksuhelpotuksia ja muita korisharrastuksen kuluhelpotuksia) vuosittain kymmenien tuhansien eurojen edestä. Helpotushakemusten määrä on kasvussa ja entisten Honkapelaajien Sasun ja Petterin sekä Ilari Seppälän ja Lauri Markkasen lahjoittamien pelipaitojen huutokauppatuotto käytetään lyhentämättömänä harrastustukihakemuksiin. 

Käy Huutonetissä huutamassa oman suosikkisi pelipaita tai mikäli haluat muuten tukea taloudellisesti vähävaraisten korisharrastusta, ole yhteydessä Tapiolan Hongan toimistoon (toimisto@tapiolanhonka.fi) tai toiminnanjohtaja Anne Eklundiin (anne.eklund@tapiolanhonka.fi). 

Pienkeräysnumero RA/2024/113 

Linkki huutokauppaan: https://www.huuto.net/outlet/tapiolan-honka