SM-karsinnat jatkuvat B-junioreiden 2. karsintakierroksella

Tulevana viikonloppuna SM-karsinnat jatkuvat 2.karsintakierroksen B-ikäluokan otteluilla. B-tyttöjen 1- ja 2-joukkue pelaavat kaikki ottelunsa kotiparketillaan Summahallilla, Tytöt 02 joukkue pelaa Helmi Basketin järjestämässä turnauksessa Malmilla. B-pojat tavoittelevat voittoja ja SM-sarjapaikkaa Turussa.

Ikäluokan valmentajat kertovat joukkueistaan ja tavoitteista karsintojen ratkaisevalla kierroksella

”B-poikien Honka 2 selvitti tiensä jatkoon ensimmäisestä SM-karsinnasta kahden voiton ja yhden tappion saldolla. Pelaaminen ja suoritustaso aaltoilivat turnauksen aikana mutta paranivat ja vakiintuivat merkittävästi turnauksen loppua kohden mentäessä. Tämä on selvä osoitus pelaajien sopeutumis- ja oppimiskyvyistä.

Honka 2 lähtee tavoittelemaan vähintään valtakunnalista 1. divisoonapaikka tulevana viikonloppuna pelattavissa jatkokarsinnoissa Turussa.  Samassa lohkossa vastaan asettuvat isäntäjoukkue TuNMKY, Raholan Pyrkivä, Muki ja seuramme toinen b-ikäluokan joukkue Tapiolan Honka 1.

Honka 1 on hionut pelikuntoaan harjoitusotteluissa, joita on luvassa vielä tulevana viikonloppuna. Tavoitteena joukkueella on selviytyä ikäluokan SM-sarjaan.”

 Vesa Vertio, 
päävalmentaja B-pojat

”Viikonloppuna kahden nälkäisen BT-joukkueen voimin kaksi karsintalohkon turnausta kotona Summahallilla. Otteluita Hongan 1- ja 2-joukkueille tulee lauantaina ja sunnuntaina yhteensä kahdeksan.

Kesän harjoittelun tavoitteena ollut kehittää nuoria urheilijoita yksilöllisellä tasolla, ja alkusyksy on treenattu omaa pelikonseptia, jossa pitäisi näkyä kontaktilajin fyysisyys, vauhtilajin nopeus ja joukkuelajin yhteisöllinen peli-ilo.

Yhtenä viikonlopun päätavoitteista voisi mainita sen, että päästään toteuttamaan omaa pelitapaamme. Edetään ottelu kerrallaan, toivottavasti kehittyen ja peliämme eteenpäin vieden.”

 Susa Vartiainen,
päävalmentaja, B-tytöt

”C-tytöt 02-joukkueen tavoite on saada valtakunnallisesta B-tyttöjen karsintaturnauksesta kokemusta ja kovia otteluita. Ensimmäisen kierroksen karsinnoissa voitimme kaksi ottelua hyvien pelin jälkeen selkeällä marginaalilla ja kaksi hävisimme viiden pisteen tappioilla; eli saimme mitä haimme, tasaisia pelejä fyysisesti isompia tyttöjä vastaan. Tulevan viikonlopun karsinnoissa tavoite on sama ja vastukset entistä kovempia –  toivottavasti hyvien pelien saavutuksena on voittoja, jolloin pääsemme mukaan B-tyttöjen valtakunnalliseen I divisioonaan. B-tyttöjen I divisioona olisi tytöille loistava  oppimispaikka ja tyttöjen kehittymisen kannalta hieno saavutus!

Pelimme pelataan vkonloppuna Malmilla Helmi Centerissä. Tervetuloa kannustamaan!”

 Heikki Kallio, 
valmentaja, C02-tytöt

Otteluohjelmat ja tulokset näet Koripalloliiton sivuilta täältä:

B-pojat