Santeri Makkonen toiselle kaudelle Hongan vihreään paitaan

Santeri Makkonen, 23, jatkaa pelaajauraansa Tapiolan Hongan miesten korisliigajoukkueessa. Bisonsista Honkaan viime kaudeksi siirtynyt PuHu-kasvatti vakiinnutti menneen kauden aikana paikkansa pelaavassa kokoonpanossa ja auttoi joukkuetta uhrautuvalla ja aggressiivisella puolustuksella, sekä hyökkäyspäässä 9,7 pisteen, 2,7 levypallon ja 2,6 koriin johtaneen syötön ottelukeskiarvolla. Makkonen on pelannut divisioona A:ta yhteensä viiden kauden ajan Hongan lisäksi ToPo:n ja HNMKY:n ja Bisonsin riveissä, sekä Korisliigaa 10 ottelun verran Seagullsin paidassa.

”Viime kausi Hongassa oli mahtava! Hieman vaikeaa se oli aluksi näin PuHu:n kasvattina pukea vihreää päälle, mutta kyllä siihen on nyt jo totuttu” Makkonen kertaa pilke silmä kulmassa.

”Menneellä kaudella meillä oli loistava jengi kasassa niin urheilullisesti kuin persoonina. Kilpailua ja vauhtia ei treeneistä puuttunut, mutta samalla osattiin pitää hauskaa ja nauttia pelaamisesta. Ensi kaudella henkilökohtaisena tavoitteena on lähteä etsimään taas uusia rajoja omalle pelaamiselle ja kehitykselle, auttaa pelikavereita kehittymään ja tietenkin joukkuetta menestymään.”

Millaiseksi Makkonen sitten ennakoi ensi kauden joukkueen?
”Odotan meiltä ensi kaudella paljon vauhtia ja kovaa kamppailua, meillä taitaa varmasti olla yksi Korisliigan nuorimpia joukkueita, muutamaa hieman kokeneempaa kaveria lukuun ottamatta. Henkilökohtaisesti ei ole montaa kertaa missään jäänyt pudotuspelejä pelaamatta, toivottavasti ei jää tälläkään kertaa. Toivottavasti saadaan ensi kaudella Tapiolan urheiluhalli yhtä täyteen kuin viimekauden playoffeissa, nähdään hallilla!” Makkonen päättää.

Päävalmentaja Aapo Heinonen toivoo Makkoselle ehjempää kautta: ”Santerin viime kausi oli harmillisesti täynnä pieniä loukkaantumisia, jolloin herran täyttä potentiaalia ei oikeastaan missään vaiheessa nähty. Siitäkin huolimatta hän pystyi kauden aikana osoittamaan arvonsa joukkueelle. Fiksuna pelaajana kyky tehdä oikeita päätöksiä niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa on korkealla tasolla. Hienoa, että Santeri jatkaa meillä, ja tuo samalla paljon lisää heittovoimaa joukkueeseen.”

Kausikorttimyynti korisliigakaudelle 2024-25 on käynnistynyt!

Seuran kausikortti on naisten ja miesten korisliigajoukkueiden yhteinen. Yhteiskausikortilla näet huimat 29 huippukorisottelua!

Hankkimalla kausikortin pääset seuraamaan Tapiolan Hongan naisten ja miesten Korisliigan runkosarjan kotiottelut alkavalla kaudella. Kausikorttiin sisältyy sisäänpääsy otteluihin, ei numeroituja istumapaikkoja. Varmista paikkasi nyt ja liity mukaan kannustamaan espoolaisjoukkueita Suomen korkeimmalla sarjatasolla Korisliigassa!

Tapiolan Hongan ottelutapahtumissa ei ole ovilipunmyyntiä. Kausikortit ja myöhemmin myyntiin tulevat ottelukohtaiset liput myy lippu.fi joko netissä tai myyntipisteissään. Ottelulippujen myynti käynnistyy syksyllä.

Kausikortit myy ja toimittaa lippu.fi. Kausikortin hinta on 260€. Hanki omasi TÄÄLTÄ.

Kuvat: Samira Lee