Santeri Makkonen Bisonsin riveistä Hongan miehiin

Kauden 2023-24 alkuun valmistautuva Hongan miesten joukkue vahvistuu, kun joukkueeseen liittyy viime kauden Bisonsissa 1A-divisioonaa pelannut Santeri Makkonen, 22. Takakentällä viihtyvä Makkonen auttoi biisoneita liiganousussa 10,6 pisteen, 2,4 levypallon ja 1,9 koriin johtaneen syötön ottelukeskiarvolla. Makkosen viime kausiin on kuulunut A-divaria ToPo:n ja HNMKY:n riveissä sekä kaudella 2021-22 kymmenen ottelun verran Korisliigaa Seagullseissa.

Päävalmentaja Aapo Heinonen näkee Makkosessa paljon potentiaalia.

”Santerilla on kokemusta 1A-divisioonan voittamisesta jo viime kaudelta, joka on erittäin arvokasta alkavaa kautta ajatellen. Olen hänen edesottamuksiaan koripallokentällä seurannut jo useamman vuoden ajan, sillä kyseessä on erittäin potentiaalinen pelaaja. Olenkin todella iloinen siitä, että hänet saadaan nyt Hongan paitaan!”

Makkosen korishistoria hänen itsensä kertomana lähtee liikkeelle jo taaperovuosista.

”Isän kautta olen koripalloon lapsena tutustunut isän vetäessä treenejä, joissa minä ensin mukana heittelemässä sivukoreihin. Aloitin koripallon harjoittelun jo kolmevuotiaana kasvattajaseurassani PuHu:ssa, jossa vietin juniorivuoteni aina lukioikäiseen saakka.”

”Lukion aikana tuli pelattua useassa seurassa ennen kuin sain mahdollisuuden päästä mukaan Seagulls/HNMKY yhteistyöhön. Se oli hyvä kausi ja kehittymisen kautta tie vei Loimaa Bisonseihin viime kaudeksi, jossa kausi päättyi divarimestaruuteen ja sarjanousuun.”

Millainen pelaaja Hongan joukkueeseen nyt sitten liittyy ja millaisin tavoittein alkavaan kauteen lähdetään?

”Olen pelaajana äänekäs ja erittäin kilpailullinen. Honkaan tuon mukanani heittovoimaa ja pelinjohtamistaitoa.”

”Tavoitteena on vain ja ainoastaan voittaminen, sekä nousu Korisliigaan Hongan kanssa!”

Hongan miehet nähdään kotiparketilla ensimmäisen kerran tällä kaudella 8.9. perjantaina klo 18:30 alkavassa harjoitusottelussa, jossa vieraaksi saapuu Helsinki Seagulls. Otteluun vapaa pääsy.

Hongan miesten joukkueen sopimuspelaajat alkavalle kaudelle: David Gonzalvez, Tuukka Kotti, Carl Lindbom, Iiro Tuomi, Markus Hyytiäinen, Saku Korhonen ja Lauri Hynönen – lisää pelaajauutisia tulossa kiihtyvällä tahdilla! Heinosen ja Jamar Wilsonin luotsaama joukkue tulee olemaan mielenkiintoinen seurattava 1.divisioona A:ssa kaudella 2023-24. Kausikortit ovat myynnissä ja omasi voit hankkia jo TÄÄLTÄ.