Sandro Tapiola Hongan yhteistyökumppaniksi – tutustu ja koe makumatka aivan naapurissa

Ravintola Sandro liittyy Hongan yhteistyökumppaneiden joukkoon. Sandro on kasvispainotteiseen ruokaan ja monipuolisiin makuihin erikoistunut ravintola kauppakeskus Ainoan kyljessä Tapiolan sydämessä.

Sandro Tapiola tulee näkymään honkalaisten arjessa erityisesti joulu- ja tammikuussa. Naisten edustusjoukkueen pelaajat Kaisa Kuisma ja Roosa Lehtoranta ovat ehtineet tutustua Sandron monipuoliseen lounaspöytään jo kuukauden ajan.

”Sandrossa on jokaisella kerralla ollut maistuva ruoka, hyvä tunnelma ja ystävällinen henkilökunta. Ruoka sopii erinomaisesti urheilijan monipuoliseen ruokavalioon ja monesti onkin käyty nauttimassa hyvät lounaat rankkoina treeni- tai pelipäivinä. Sandroa on helppo suositella!” Kuisma kehuu.

Tapiolan Hongan yhteisömanageri Sonja Herrala iloitsee sopimuksesta.

”On hienoa saada Sandro mukaan toimintaamme. Sandron ruoka on paitsi herkullista ja monipuolista, myös suunniteltu ja valmistettu ekologisin teemoin. Keskusteluissamme Sandron edustajien kanssa, totesimme että heidän ja meidän arvomme kohtaavat hienosti Hongan ollessa sitoutunut kantamaan yhteiskuntavastuuta kehittämällä tapoja toimia seurana ympäristöä kunnioittaen. Kaisa ja Roosa toimivat ilolla urheilijan monipuolisen ruokavalion lähettiläinä ja Sandro on tässä oikein hyvä esimerkki.”

Sandro Tapiolan ravintolapäällikkö Heli Huhtanen kertoo lisää ravintolan taustoista.

”Sandro Tapiola on löytänyt loistavasti tiensä Espoolaisten sydämiin ja on upeaa, että pääsemme tekemään yhteistyötä Tapiolan Hongan kanssa! Sandron makumaailma tulee pitkälti Pohjois-Afrikasta ja Lähi-Idästä, käytämme paljon tuttuja raaka-aineita mutta yllätykselliset ja monipuoliset maut yhdistettynä unohtumattomaan palveluun luovat yhdessä elämyksiä ja uusia kokemuksia. Olemme auki seitsemän päivää viikossa tarjoillen viikolla lounasta sekä ilta-aikaan à la cartea, viikonloput startataan jo klassikoksi nousseilla brunsseilla. Kaikki honkalaiset ovat meille todella lämpimästi tervetulleita koko perheen voimin! ”

Suosittelemme tutustumaan Sandro Tapiolaan jo heti joulukuussa, vaikka vaihteluksi perinteisestä joulupöydästä. Tammikuussa honkalaisille ja honkalaisten ystäville tullaan tarjoamaan erityisetu. 14.-27.1. kaikilla HONKA-koodilla tehdyillä varauksilla saat koko ruokailleelle seurueellenne jälkiruoan veloituksetta!

Tee pöytävarauksesi TÄÄLLÄ.