Sandell ja Rokkanen naisten edustusjoukkueeseen, päävalmentajana Kimmo Kujansivu

11874082_10153600165977704_217215271_n

Rokkanen ja Sandell Kuva: Sonja Herrala

Sandell1

Saara Sandell Kuva: Johan Wickström

Julkaisimme 12.8 keskiviikkona Tapiolan Hongan sosiaalisen median
kanavilla Facebookissa ja Instagramissa kuvan Tapiolan Urheiluhallilla treenanneista naisten edustusjoukkueen pelaajista. Nämä pelaajat kerrottiin olevan ensimmäiset julkistettavat tulevan kauden naisten korisliiga joukkueesta. Tunnistitko?

Kuvissa siis Saara Sandell ja Sara Rokkanen! Sopimusta jatkettiin heidän kanssaan ilolla. Päävalmentaja Kimmo Kujansivulta kysyttäessä, näiden kahden runkopelaajan jatkaminen  oli tärkeää.

Sandell nähdään vahvana ja monipuolisena pelaajana, joka toimii hyvänä esimerkkinä nuoremmille pelaajille junioreihin asti.

– Odotan innolla tulevaa kautta! Meillä oli viime kaudella tosi hyvä joukkuehenki ja tekemisen meininki, siitä on hyvä lähteä jatkamaan. Meillä oli nuori joukkue, nyt lähdetään kokeneempana tottakai parantamaan kaikilla osa-alueilla, Sandell kuvailee.

Sara Rokkanen tunnetaan pelirohkeudesta ja ratkaisijan roolista nauttimisesta. Hän debytoi kuluneen kesän aikana naisten maajoukkueen harjoitusringissä.

– Innoissani olen tulevasta kaudesta ja odotan mitä kaikkea se tuo tullessaan. Eiköhän kaikki pelaajat globaalisti toivo menestystä, se on minullakin tietysti toiveena ja tavoitteena. Jokainen kausi on uusi, johon lähdetään täysillä, pelottomina, itsevarmoina mutta sopivalla nöyryydellä, Rokkanen kertoo.

Rokkanen1

Rokkanen Kuva: Johan Wickström

– Parasta viime kaudella oli se miten hyvin meillä
pelaajilla synkkas kentällä ja sen ulkopuolella, sitä lähdetään ehdottomasti hakemaan ja parantamaan. Jännä nähdä, minne asti rahkeet riittää, molemmat naiset päättävät.

Hongassa ollaan tyytyväisiä päävalmentaja Kimmo Kujansivun jatkosopimuksesta.

– Olen viihtynyt Hongan työympäristössä hyvin ja arvostan puitteita, jossa naisten kanssa työskennellään, Kujansivu kommentoi.

Naisten korisliiga starttaa lokakuussa 2015.

Lisää pelaajajulkistuksia luvassa lähipäivinä.

Teksti: Sonja Herrala

Kujansivu Kimmo

Kimmo Kujansivu