Ronja Orpo jatkosopimukseen Hongan kanssa

Lisää jatkosopimusuutisia Tapiolan Hongan naisten joukkueeesta. Seuran oma kasvatti Ronja Orpo on allekirjoittanut ensi kautta kattavan jatkosopimuksen Honkaan. Tuleva kausi on Orpolle kolmas naisten Korisliigassa, sitä ennen hän vietti kuusi vuotta Yhdysvalloissa. Viime kaudelle Ronja kerrytti tilastoriviään 4,7 pisteen, 4,0 levypallon ja 1,4 syötön keskiarvolla ottelua kohden.

”Viime kausi jäi vähän kesken, mutta opetti paljon ja erilaiset vastoinkäymiset toivat uusia mahdollisuuksia pelaajille. On kiva palata taas saman ryhmän kanssa pelikentille. Toivon, että joukkueena kehitetään yhteistä kemiaa ja viedään kausi pidemmälle. Odotan innolla mitä uusi kausi tuo tullessaan”, kommentoi Orpo jatkostaan.

”Tämän kauden joukkuetta kasattaessa jatkuvuus on ollut meille tärkeä teema ja on hienoa, että Ronja valitsi jatkaa meillä. Ronja tuo meille paljon kokemusta ja energiaa molemmissa päissä kenttää”, iloitsee päävalmentaja Niko Nyholm.

Voimassa olevat sopimukset: Grace Stone, Emma Lampén, Marianne Määttänen, Cierra Walker, Emma Ristola, Stella Jokela, Olivia Saarelainen, Ada Tyrni, Heli Lehto, Lilli Laine, Chalina Mäkelä

Kuva: Samira Lee