Reetta Piipari Espoo Unitedin paitaan

Yksi Suomen menestyneimmistä naiskoripalloilijoista, Reetta Piipari, on allekirjoittanut sopimuksen Espoo Unitedin kanssa kaudelle 2016-2017. Piipari tuo joukkueeseen kokemusta ja johtajuutta, Dionne Poundsin ja Heta Korpivaaran ohella.

Reetta Piiparin ansioluettelosta eivät meriitit lopu. Piipari on pitkällä urallaan pelannut huimat 11 kautta Suomen korkeimmalla sarjatasolla sekä 4 kautta Euroopan kovatasoisissa sarjoissa. Tarkkana kaukoheittäjänä tunnettu Piipari, on myös harvojen pelaajien joukossa, joka on pussittanut yli 1000 pistettä Suomen maajoukkueen paidassa.

Konkarin oli tarkoitus iskeä tossut naulaan ja keskittyä valmentamiseen Yhdysvalloissa, mutta suunnitelmiin tuli takapakkia viisumi-vaikeuksien vuoksi.  Piipari solmiikin nyt pelitossut takaisin jalkaansa ja liittyy Espoo Unitedin vahvuuteen niin kentällä, kuin toimistossakin.

” Olen äärimmäisen innoissani saada liittyä Espoo Unitedin organisaatioon- niin pelaajana, kuin työntekijänä. Espoo tarjosi minulle täydellisen mahdollisuuden edetä urallani sekä pelata rakastamaani lajia. ” linjaa Piipari.

Uudet joukkuekaverit eivät ole Piiparille täysin ventovieraita, sillä joukossa on mm. vanha maajoukkue-toveri Heta Korpivaara.

” Pelasimme Hetan kanssa samaan aikaan maajoukkueessa, sekä Kanarian saarilla. Hauska päästä pelaamaan vanhan tutun kanssa, mutta myös tutustumaan uusiin tuttavuuksiin!” Piipari hymyilee.

Espoo Unitedin päävalmentaja Kimmo Kujansivu, iloitsee Piiparin kiinnityksestä

” Olen erittäin iloinen, että joukkueemme saa todella taitavan pelaajan takakentälleen. Uskon, että Reetalla on paljon annettavaa seurallemme”, Kujansivu kommentoi.

Reetta nähdään ensi kerran Espoo Unitedin paidassa Metro Areenan parketilla 2.10 kun vieraaksi saapuu paikallisvastustaja EBT!

Kuva: Mikko Mäkelä