RecoveryRoom toimii Honkahallilla yhteistyössä Tapiolan Hongan kanssa

RecoveryRoom on keväällä 2018 perustettu, Honkahallilla toimiva, palautumiseen ja urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn erikoistunut hyvinvointialan yritys. Vastaanotto on avoinna viikon jokaisena päivänä ja sen palveluita ovat fysioterapia, hieronta ja jalkaterapia.

Vastaanotolla kuka tahansa voi edistää palautumistaan Normatec palautumishoidon avulla, tai parantaa liikkumisensa laatua esimerkiksi teettämällä yksilöidyt FootBalance -tukipohjalliset. Hinnastoon voit tutustua osoitteessa recoveryroom.fi/palvelut. Kaikki Tapiolan Hongan jäsenet ovat oikeutettuja käymään vastaanotolla alennettuun hintaan.

”Tapiolan Honka ja RecoveryRoom tekevät tiivistä yhteistyötä, tästä esimerkkinä muun muassa yhteistyömme miesten joukkueen osalta. RecoveryRoomin ansiosta pystymme tarjoamaan Honkahallilla seuramme urheilijoille, ja toki muillekin, entistä laadukkaampaa ja kokonaisvaltaisempaa toimintaa. Nuorten urheilijoiden hyvinvointi on meille olennaisen tärkeä asia ja siksi RecoveryRoom on valittu toimijaksi Honkahallille. Pelaajat pystyvät nyt harjoittelun lisäksi ennaltaehkäisemään vammoja, palautumaan harjoittelusta ja tarvittaessa kuntouttamaan – kaikki saman katon alla”, kertoo Tapiolan Hongan urheilutoimenjohtaja Antti Viitanen.

Hongan miesten joukkueen pelaajien fysioterapia ja palautuminen hoidetaan kaudella 2018-2019 RecoveryRoom –henkilökunnan toimesta. Toisena esimerkkinä yhteistoiminnasta on Hongan 15-vuotiaille ja vanhemmille junioreille vuosittain tehtävät FMS-testit. Testit toteutetaan Laurean opiskelijoiden toimesta ja testeillä saadaan hyvää tietoa pelaajien alttiudesta loukkaantumisille. Jos pelaajalla löydetään testeissä alttiutta loukkaantumisille, RecoveryRoom tarjoaa yhtenä toimijana mahdollisuuden tarkempaan lihastasapainokartoitukseen. Kartoitus maksaa Hongan jäsenille 150 € (ovh. 200 €).

RecoveryRoom

raimo@recoveryoom.fi
+358409675366
www.recoveryroom.fi
https://nettivaraus5.ajas.fi/v/5970/?lid=8ea9f8376a81