Ravintola Fat Lizard Hongan naisten kumppanina pitkällä tähtäimellä

Otaniemeen alkuvuonna 2018 avattu Ravintola Fat Lizard on vakiinnuttanut paikkansa honkalaisten sydämissä ja eritoten vatsoissa. Lähes alkutaipaleestaan asti ravintola on myös toiminut Tapiolan Hongan naisten kumppanina, tukien joukkuetta matkalla kohti kehitystä ja tavoitteiden saavuttamista. Ravintola-alaa kovalla kädellä ravistellut koronaepidemiakaan ei saanut yhteistyötä katkeamaan.

”Uskomme käsillä tekemiseen, rehellisen ja näyttävän ruoan voimaan. Grillaamme ja kypsyttelemme mielissämme jatkuvasti jotain uutta ja kastamme mielellämme lusikkamme espoolaiseen ruokakulttuuriin. Ravintolamme sydän on elävä tuli. Aidossa italialaisessa puu-uunissa valmistuu myös aito espoolainen pizza ja puuhiiligrillissä paistuvat mehevät pihvit poikineen.” Ravintola Fat Lizardin nettisivuilla kerrotaan ja näistä herkuista honkalaiset nauttivatkin aktiivisesti.

Carmenin nappiin osunut valinta oli valkosipulivoilla gratinoitu puolikas hummeri, maa-artisokkarisottoa & maa-artisokkasipsejä.

Uuden kauden alkaessa Fat Lizardilla on ollut tapana toivottaa Hongan amerikkalaisvahvistukset tervetulleeksi Espooseen illallisen merkeissä ja maittavasta illasta ovat päässeet tälläkin syyskaudella nauttimaan amerikkalaiskolmikko: Dezz Ramos, Travis McConico ja foodieksi itseään tituleeraava Carmen Tyson-Thomas, . Tämä trio on tullut tutuksi pelikentillä eritoten äänenkäytöstä ja näyttävistä suorituksista. Ravintola Fat Lizardiin saapuessa he eivät kuitenkaan ennalta tienneet mitä odottaa ja jo sisääntullessa kuiskailtiin hämmästyttävän hissuksiin ravintolan viihtyisästä tunnelmasta. Ruoka-annosten saapuessa pöytään tuli täysin hiljaista ja kuvia otettiin kotiin lähetettäväksi pitkä tovi ennen kuin maisteluun asti päästiin. Hummeria maa-artisokkarisotolla, leivitettyä maissikanan rintaa, Black Angus Entrecote puuhiiligrillistä. Ruokataivas, kuten pelaajat kuvailivat. McConico rakastui annoksensa ranch-kastikkeeseen niin, että lopulta sitä pakattiin naurun saattelemana kahvimukissa kotiin vietäväksi.

”Jo useamman kauden mittaan kasvanut yhteistyö Ravintola Fat Lizardin kanssa on ollut hieno matka ja iloitsemme suuresti siitä, että vaikeinakin aikoina olemme pitäneet yhtä. Sitä espoolaisuus on parhaimmillaan, yhteen hiileen puhaltamista. On ollut myös hienoa seurata Fat Lizardin kasvutarinaa ja laajentumista Helsingin puolelle, vaikka Otaniemi on tietysti meille se tutuin kohtaamispaikka. Fat Lizardilla tehdään rohkeasti omaa juttua ja se onkin yhdistävä tekijä Hongan naisten joukkueen kanssa. Töitä kaihtamatta omaa polkua eteenpäin!” Tapiolan Hongan yhteisömanageri Sonja Herrala kuvailee.

Tiina Karling Fat Lizardin omistajaportaasta katsoo kumppanuutta pitkän tähtäimen yhteistyönä: ”Hongan naisten kanssa olemme vieneet Espoota intohimoisesti maailmankartalle jo useita vuosia ja olemme osallistuneet Hongan suuriin tapahtumiin seniorikoriksen MM-kisoista Tallink-turnauksiin. Yhteistyö tukee hienosti Ravintola Fat Lizardin liiketoimintaa ja haluammekin olla aktiivisesti mukana espoolaisen urheilun tukemisessa. Yhteistyötä teemme kehittävästi ja sitoutuneesti pitkällä tähtäimellä. Olemme ylpeitä kumppanuudesta Hongan naisten kanssa ja toivotamme tälle kaudelle menestystä ja onnistumisia paitsi tietysti naisten joukkueelle, myös koko seuralle!”

Ravintola Fat Lizard on naisten syyskauden viimeisen kotiottelun ottelukumppani huomenna keskiviikkona, kun joukkue kohtaa Tapiolassa Forssan Alun klo 18.00 alkavassa Naisten Korisliigan ottelussa.