Purevin tukemaan ja raikastamaan Hongan joukkueiden peliä

Tapiolan Honka ja Finnotive Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä honkalaisilla on mahdollisuus hankkia Purevin-tuotteita kätevästi Purevin-verkkokaupasta alennettuun hintaan ja samalla tukea Hongan joukkueiden toimintaa.

”Tälle tuotteelle on urheilevien nuorten perheessä todellakin käyttöä!” toteaa 19-vuotiaiden poikien joukkueenjohtaja Petri Peltoniemi, joka on käyttänyt Purevin raikastinta oman perheensä urheilevien nuorten koris- ja muiden urheilujalkineiden desinfiointiin sekä hajunpoistoon. ”On suorastaan hämmentävää, kuinka pinttynytkin hiostuneiden vaatteiden ja kenkien haju eliminoituu ja tilalle tulee raikas metsäinen tuoksu. Lisäksi Purevin desinfiointipyyhkeet ovat erittäin toimivia esimerkiksi käsien pesuun pelireissuilla” Peltoniemi jatkaa

Honkahallin vahtimestarit ovat myös ottaneet tuotteet käyttöön hallilla käytettävien harjoitusliivien sekä liikuntavälineiden pesemisessä. ”Yritämme kaikin tavoin ehkäistä bakteerien leviämistä Honkahallilla, jossa käy tuhansia ihmisiä harjoittelemassa ja pelaamassa. Purevin desinfiointituotteet ovat käteviä ja tehokkaita”, kertoo Honkahallin varusteita huoltava Villu Kask.

Purevin® -tuoteperhe on keskittynyt erityisesti urheiluvarusteiden ja jalkineiden hajunpoistoon ja desinfiointiin puhtaalla havupuista saatavalla luonnonvoimalla. Purevin® -tuoteperheessä käytetään havupuiden pihkasta eristettyjä rosineja, jotka muodostavat pinnoille mikrobeilta suojaavan huomaamattoman kalvon. Kalvo ei tuhoa mikrobeja, mutta estää niiden lisääntymisen vähentäen mikrobikasvustojen aiheuttamia haju-ja muita haittoja.

Purevin-verkkokauppaan pääset TÄSTÄ, syötä honkalaisten oma alennuskoodi: HonkaBasket, joka oikeuttaa 10% alennukseen verkkokaupan tuotteista.

Pihka on havupuiden tuottama luonnollinen aine, joka auttaa puita suojautumaan erilaisilta mikrobien aiheuttamilta taudeilta. Se koostuu pääasiassa rosineiksi kutsutuista hartseista sekä terpeeneistä, jotka aiheuttavat havupuille ominaisen ja helposti tunnistettavan tuoksun. Purevin® -tuoteperheessä käytetään pihkasta eristettyjä rosineja, jotka muodostavat pinnoille mikrobeilta suojaavan huomaamattoman kalvon. Kalvo ei tuhoa mikrobeja, mutta estää niiden lisääntymisen vähentäen mikrobikasvustojen aiheuttamia haju-ja muita haittoja.