Pudotuspelien kevät jatkuu, 16-vuotiaat tytöt välieriin

Espoolaisjoukkueet Honka ja EBT kohtasivat jo aiemmin 17-vuotiaiden tyttöjen SM-finaalissa, jolloin Honka vei pidemmän korren. Tulevana viikonloppuna pelataan 16-vuotiaiden tyttöjen välierät, joissa espoolaisjoukkueet kohtaavat jälleen. Välieräsarja alkaa lauantaina 23.4 EBT:n kotiottelulla ja jatkuu sunnuntaina 24.4 klo 13:00 Tapiolan liikuntahallilla Hongan kotiottelulla.

EBT lähtee sarjaan suurena ennakkosuosikkina, joukkue pelasi virheettömän runkosarjan häviämättä kertaakaan. Honka sijoittui runkosarjassa neljänneksi. Hongan valmentaja Tuomas Rahkonen on luottavainen: ”Neljänneltä sijalta on hyvä lähteä haastamaan mestarisuosikkia”.

Rahkonen kertoo joukkueen olevan odottavalla ja hyvällä fiiliksellä. ”Meille jäi hyvät kokemukset 17-vuotiaiden pudotuspeleistä ja lähdemme nauttimaan kauden parhaista peleistä sekä pudotuspelitunnelmasta, joka näissä paikallispeleissä on huikea!”

Molemmissa joukkueissa on samoja pelaajia kuin oli 17-vuotiaiden finaalijoukkueissa. Yksi Hongan 17-vuotiaiden tyttöjen mestaruuden takuupelaajista oli Ada Tyrni, joka lähtee taistelemaan myös 16-vuotiaiden tyttöjen mestaruudesta. ”Tosi hienoa olla neljän parhaan joukossa ja päästä pudotuspeleihin. Tiedämme, että EBT on kova vastus, mutta meillä on siihen lääkkeet ja lähdemme viikonloppuun hyvällä tsempillä ja energialla”, Tyrni kertoo.

1VE Lauantai 23.4. klo 12:00 Espoonlahden urheiluhalli
2VE Sunnuntai 24.4 klo 13:00 Tapiolan Liikuntahalli 3VE Tiistai 26.4 Espoonlahden urheiluhalli (tarvittaessa)