Poikkeavia liikennejärjestelyitä Honkahallille ajossa tulevan viikon ajan

Loud’n Live Promotions Oy järjestää Tapiolan Urheilupuistossa Tapiola Festivaalin 19.8. – 20.8.2022. Festivaalin rakennus alkaa 15.8. maanantai aamusta ja purku päättyy maanantai illasta 22.8.2022. Festivaali aiheuttaa poikkeuksia alueella kulkemiseen sekä tilapäisiä liikennejärjestelyitä. 

Honkahallille ajo tulevalla viikolla tapahtuu Tapiolan urheilupuiston isojen hiekkaparkkipaikkojen ja jalkapallokenttien välistä. Sekä Urheilupuistontie, että Esport Arenan viereinen Palloilutie (Esport Arenan vieressä) ei ole käytössä. Koivu-Mankkaantieltä pääsee siis kääntymään urheilupuistoon ainoastaan hiekkaparkkipaikkojen vierestä. 

Honkahallin oma hiekkaparkkipaikka on vuokrattu tapahtuman käyttöön, hallin takana oleva parkkialue on edelleen Honkalaisten käytössä. 

Suosittelemme välttämään mahdollisuuksien mukaan ajamista hallille ja suosimaan julkista liikennettä / pyöräilyä tulevan viikon aikana. Erityisesti parkkitilaa on nyt äärimmäisen vähän.

Tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja se tuo paljon uutta väkeä tutustumaan Tapiolan urheilupuistoon. Vaikka tapahtuma nyt aiheuttaa tilapäisiä ajojärjestelyitä, kyse on kuitenkin lyhyestä ajasta.