Pihlajalinnan ja Tapiolan Hongan yhteistyö saa jatkoa

Lähes kymmenen vuotta sitten alkanut yhteistyö Pihlajalinnan ja Tapiolan Hongan välillä saa jatkoa. Uusi sopimus kattaa kaudet 2021–2024.

Tapiolan Hongan toiminnanjohtaja Anne Eklundin mukaan saumattoman ja sujuvan toiminnan lisäksi yhteistyökumppanissa tärkeää on se, että urheilijoiden ja hyvinvointi ja terveys laitetaan aina etusijalle.

”Urheilijoiden kannalta loukkaantumiset ovat kaikkein ikävimpiä ja turhauttavimpia kokemuksia. Näissä tilanteissa koemme seurana vastuuta auttaa urheilijaa parhaalla mahdollisella tavalla. Pihlajalinna-yhteistyön ansiosta Tapiolan Hongan edustusjoukkueiden pelaajille on loukkaantumistilanteissa saatu aina nopeasti asiantuntevaa apua”, Eklund sanoo.

Pihlajalinna huolehtii Hongan edustusjoukkueiden terveydestä. Marraskuussa Pihlajalinnan Runo Pyykönen kävi rokottamassa pelaajat influenssarokotuksin.

Hän jatkaa, että toimivaa terveydenhuollon kokonaisuutta tulee arvostettua erityisesti juuri poikkeusvuoden jälkeen.

”Olen erittäin iloinen yhteistyömme jatkumisesta. Se mahdollistaa ammattimaisen hoidon seuramme pelaajille jatkossakin”, Eklund sanoo.

Pihlajalinnan Uudenmaan aluejohtaja Riia Siivikko toteaa, että ammattiurheilijoiden lisäksi on hienoa olla tukemassa myös Tapiolan Hongan upeaa juniorityötä.

”Yhdessä olemme rakentaneet urheilijoiden terveyttä ja hyvinvointia tukevaa toimintaa jo useita vuosia. Hienoa, että saamme jatkaa yhdessä koripallon parissa!”

Tapiolan Honka ja Pihlajalinna ovat solmineet myös sopimuksen Pihlajalinna Bonuksesta, joka on helppoa varainhankintaa seuran hyväksi. Kaikkien seuran jäsenten ja kannattajien on helppo osallistua bonuksen kerryttämiseen keskittämällä ostoja Pihlajalinnaan. Voit liittää itsesi oman seurasi kannattajaksi kätevästi Pihlajalinna-terveyssovelluksessa. Lisätietoa Pihlajalinna Bonuksesta voit lukea TÄÄLTÄ.