Perjantaina paikallismatsi kotona: ”Tiedossa tunnetta ja kova taistelu voitosta”

Tapiolan Hongan naisten korisliigajoukkue kohtaa perjantaina kotona sarjanousija Torpan Pojat. Kummankaan joukkueen kausi ei ole käynnistynyt kirkkaasti. Hongalla voittosarakkeessa vasta yksi merkintä, ToPo hakee vielä kauden avausvoittoaan. Voisi kenties sanoa, että tyyntä myrskyn edellä. Oletettavasti molempien joukkueiden osalta. Näihin asetelmiin peilaten, perjantain ottelussa nähdään varmasti tunnetta ja taistelua alusta loppuun. 

Honkalaiskapteeni Roosa Lehtoranta myöntää ettei alkukausi ole ollut helppo, mutta joukkueen tekemiseen pienet kuopat tiessä eivät ole vaikuttaneet.

”Kauden alku on tosiaan ollut meidän osalta kuoppainen. Joukkue on uudistunut viime vuodesta tosi paljon ja kokeneita pelaajia on nyt vähemmän. Meillä on meneillään sellainen tutustumisvaihe kentällä, kun opettelemme pelaamaan yhteen. Kärsivällisyys on tässä avainasemassa” kapteeni kertaa.

Hongan naiset on motivoitunut ja ahkerasti harjoitteleva ryhmä joukkueesta kerrotaan. Lehtoranta näkee asian samoin.

”Kurssi lähtee kääntymään kyllä. Jatketaan kovan työn tekemistä treeneissä ja pidetään usko siinä omassa tekemisessä. Se kantaa vielä.”

ToPo:n naiset palasi liigakartalle voitettuaan I-divisioonan menneellä kaudella. Joukkue ei kärsinyt kauden aikana yhtäkään tappiota.

Perjantain paikalliskamppailu sytyttää. Vastakkain on kaksi perinteikästä seuraa. Ottelukumppani FootBalance tarjoaa vapaan sisäänpääsyn lähialueiden seurojen junioreille Torpan Pojille, ToPoLa:lle sekä LePy:lle, tavoitteenaan paikallistaiston ansaitsema tunnelma hallissa. Honkalaisjuniorit pääsevät tähänkin otteluun ilmaiseksi kausikorttejaan näyttämällä.

”Veikkaan, että perjantain matsissa riittää tunnetta. Paikallismatsi sytyttää kyllä! Kentällä nähdään kaksi hyvää joukkuetta, vaikka molemmilla onkin ollut vaisu alku kauteen. Tiedossa on tunnetta ja kovaa taistelua voitosta. Lisämausteensa peliin tuo ToPo:n penkin päädyssä nykyään majaileva ex-honkalainen Didi Pounds” Lehtoranta virnistää lopuksi.

Naisten Korisliiga: Tapiolan Honka vs. Torpan Pojat, pe 2.11 klo 18.30 Tapiolan liikuntahallilla. Liput ovelta 10/5€. Kisaeväät katsomoon kahviosta, makkaragrillistä ja janojuomat aikuisille juuri avatusta Honka- pubista. Ottelukumppani FootBalancen vauhdikkaita kisoja läpi ottelutapahtumaa, huipputarjouksia unohtamatta. 

 

 

 

 

 

 

 

Artikkelikuva: Ville Vuorinen