Perinteinen minityttöjen leiri urheiltiin Vierumäellä

Hongan perinteinen minityttöleiri sportattiin 23.-25.9.2016 Vierumäellä. Mukana oli T05 ja T06 ikäluokista 48 tyttöä, kuusi valmentajaa ja kaksi valvojaa. Kentällä mentiin kovaa, treenattiin ahkerasti, naurettiin paljon ja muuten nautittiin syysviikonlopusta upeissa puitteissa.

Perinteisen leiriturnauksen voittajaksi pelasi Team Anu H, jossa pelasivat Enni H, Enni A, Nea Na, Ada, Linnea, Unna, Ava ja Emilia N. Finaalissa kaatui Team Jenna, jolla oli tänä vuonna joukkue kasassa ihan viimeiseen peliin saakka.

Koriksen lisäksi leirillä ehdittiin myös paljon muuta: Saunottiin rantasaunassa, uitiin jääkylmässä lammessa, leikittiin noppafudista ja hännänryöstöä tekonurmella, pelattiin Unoa ja lautapelejä, syötiin ruokala tyhjäksi ja kruunattiin korisaiheisen Kahoot-tietovisan voittajiksi Fanny ja Nea No. Epäilemättä leirillä myös kohellettiin kaikenlaista, mistä me aikuiset emme tiedä yhtään mitään. Virallinen linja oli kuitenkin pitää sekä itsestä (treeni, syöminen, lepo) että kavereista hyvää huolta.

Sunnuntai-iltana Lehtimäen bussissa matkalla Summahallille tunnelma oli jokseenkin raukea rankan leiriviikonlopun jälkeen. Tytöiltä kuultua: “Hei, mehän treenattiin leirillä enemmän kuin koko viikon aikana normaalisti!”

Ja vielä viesti Annelle toimistolle: Jaksoin tuulettaa vielä sunnuntai-iltanakin. Tervetuloa mukaan ensi syksynä Tytöt-07!

Terveisin,
Kolmen peräkkäisen minityttöleirin konkari
Juha Meronen