Koko perheen tapahtuma Sporttiseikkailu tuo peräkonttikirppiksen Tapiolan urheilupuistoon

Tapiolan urheilupuistossa liikutaan Sporttiseikkailu 2016 tapahtuman tahtiin lauantaina 28.5. Tapahtuma on koko perheen ilmainen liikunta- ja seikkailutapahtuma, jota Tapiolan Hongan kanssa yhdessä järjestävät FC Honka naiset, Blues naiset, OVO ja EKS ringette.

Tapahtuman tavoitteena on tuottaa iloinen liikunnallinen päivä perheille, yhteistä tekemistä ja kertoa espoolaisesta naisten huippu-urheilusta. Sporttiseikkailun toimintapisteillä lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia urheilulajeja ja tutustumaan naisurheilijoihin. Osallistumalla tapahtumaan ja kiertämällä toimintapisteitä, voit osallistua arvontaan jossa palkintona yhteistyökumppaneidemme lahjoittamia, perheille sopivia palkintoja.

Tapiolan urheilupuistoon järjestetään myös tapahtuman ajaksi peräkonttikirppis, jonne voit varata oman myyntipisteesi nyt!

Sporttiseikkailu 2016 tulee ja iloisten koko perheen liikuntaelämysten lisäksi Tapiolan urheilupuistossa nähdään peräkonttikirppis. Nyt voit varata myyntipaikkasi Espoo Metro Areenan parkkialueelle pystytettävälle kirpputorille.

Myyntipaikan hinta on 25€, myyntipaikka noin kahden parkkiruudun kokoinen ja mukanasi voit auton lisäksi tuoda halutessasi rekin ja pienehkön pöydän. Varatuille paikoille sijoitutaan tapahtumapäivänä saapumisjärjestyksessä. Myyntiaika on klo 11-16 ja myyjät voivat saapua paikalle klo 10.00. Tervetuloa mukaan!

Paikkavaraukset: sähköpostitse ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi, kysymyksiin Ira vastaa 050-5282505

Tervetuloa hauskaan ilmaistapahtumaan viettämään liikunnallista aikaa yhdessä koko perheen voimin ja nautiskelemaan myyntipisteiden herkuista. Samalla voit myös seurata Honka 3×3 – turnauksen otteluita Summahallilla!

Facebook profiili