Peltoniemi ja Lindberg isoon rooliin Hongan miesten joukkueessa – kausikortit myyntiin nyt

Tapiolan Hongan miesten joukkue pelaa alkavalla kaudella I-divisioona B:ssä. Joukkueen toiminnalla tähdätään vahvasti pelaajakehitykseen. Miesten divarissa erinomaiset debyyttinsä viime kaudella tehneet Alvar Peltoniemi ja Sebastian Lindberg jatkavat joukkueessa myös kaudella 2019-2020.

Jo aiemmin julkaistujen Ville Wuorenjuuren ja Topi Halmeen jatkosopimusten lisäksi, joukkueessa jatkavat 18-vuotias Alvar Peltoniemi ja 17-vuotias Sebastian Lindberg.

Peltoniemi työskenteli kentällä debyyttikaudellaan keskiarvolla 10,6 pistettä, 4,8 levypalloa ja 1,8 syöttöä ottelua kohden. Vuotta nuoremman Lindbergin nimen perästä löytyy 7,9 pisteen, 2,3 levypallon ja 1,2 syötön ottelukeskiarvo. Nyt molemmat nuoret ovat valmiita ottamaan vastaan seuraavat annokset vastuuta joukkueessa. Päävalmentaja Aapo Heinonen luottaa nuoriin pelaajiinsa vahvasti:

”Hongan miesten edustusjoukkueen tavoite on auttaa nuoria pelaajia ottamaan kehitysaskeleita urallaan. Alvar ja Sebastian ovat tästä hyviä esimerkkejä. Molemmat löivät itsensä läpi viime kaudella aikuisten sarjassa ja kesä on kulunut ansaitusti MU18 maajoukkueen matkassa. Alvar pääsi pelaamaan ensimmäiset viralliset maaottelunsa ja Sebastian ensimmäiset harjoituspelit 18-vuotiaiden maajoukkueessa.”

”Olen luottavainen, että nuoret miehet jatkavat kauden aikana kehitystään ja nousevat vielä isompaan ja erittäin merkittävään rooliin miesten joukkueessa ja koko 1DB-sarjassa. Alvarilla on jo nyt kyky puolustaa vastustajien parhaimpia pelaajia ja Sebastianin heitto- sekä pelinlukutaito tekevät hänestä kunnioitettavan uhan hyökkäyksessä” Heinonen kommentoi.

Nuoret itse odottavat jo alkavaa kautta, vaikka kesässäkin on riittänyt vauhtia.

”Kesä on tosiaan mennyt nuorten maajoukkueen mukana ja nyt lepotauon jälkeen odotan innoissani kauden alkua. Halu kehittyä on kova ja olen valmis ottamaan vastuuta miesten joukkueessa” Peltoniemi avaa.

”Komppaan kaikessa edellä mainitussa ja lisään, että aion olla kauden aikana kulmassa valmiina upottamaan Allun nappisyötöstä kolmosen säkkiin!” Lindberg lisää nauraen.

Tapiolan Hongan kausikorttien myynti alkaa nyt! Kausikortilla näet kaikki naisten ja miesten runkosarjan kotiottelut. Tänä vuonna tilaajalahjana toimii käytännöllinen ja Honka-kustomoitu kestomuki. Hankkimalla kausikortin, tuet kasvattajaseuran toimintaa ja jokaisesta ostetusta kortista ohjataan suoraan 20 euroa vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten koripalloharrastuksen tukemiseen seuran sisällä. 

Lue lisää kausikortista ja tilaa omasi TÄÄLTÄ.