Pelaajaesittelyssä Travis McConico – Hongan miesten tuore amerikkalaisvahvistus

Miesten edustusjoukkuetta vahvistaa alkavalla kaudella monipuolinen Travis McConico. 198-senttinen ja 2-4 pelipaikoilla viihtyvä pelaaja siirtyy Honkaan aloittamaan toista ammattilaisvuottaan.

Viime kausi oli McConicolle ensimmäinen ammattilaiskausi Charleston Southern yliopistovuosien jälkeen. Koronaepidemian sävyttämän kauden 24-vuotias McConico pelasi Maltalla. Hongan miesten päävalmentaja Aapo Heinonen asettelee tuoreen honkalaisen harteille johtohahmon viittaa.

”Meidän joukkue on erittäin nuori. Tämän hetken sopimuspelaajista vain yksi on täyttänyt 20 vuotta. Nämä pelaajat ovat koripallouransa alussa ja matka kohti kovempia sarjoja on vasta alkanut. Viime kausi meni aikuisten peleihin totutellessa ja nyt olemme vuoden kokeneempia. Amerikkalaispelaajan valinnassa suurin kriteeri oli löytää pelaaja, joka on valmis tukemaan meidän nuoria pelaajia tällä matkalla niin treeneissä kuin peleissäkin. Etsin pelaajaa, joka ymmärtää joukkueen edun ennen omia tilastoja ja on valmis tekemään kaikkensa auttaakseen meidän nuoria lahjakkuuksia eteenpäin” Heinonen avaa.

”Travis vakuutti johtajan ominaisuuksillaan ja epäitsekkäällä joukkuepelaamisellaan. Tavoitteena on saada hänen kauttaan meidän peliin lisää positiivista energiaa ja uskallusta luottaa omiin vahvuuksiin. Travis on monipuolinen ja atleettinen pelaaja, joka pystyy tarvittaessa pelaamaan usealla eri pelipaikalla, mikä on meille hyvä juttu, sillä peräti 5 pelaajaa joukkueesta suorittaa varusmiespalvelusta, joten kokoonpanomme tulee vaihtelemaan suuresti kauden aikana.”

Juuri Suomeen saapunut McConico liittyy joukkueen vahvuuteen täyspainoisesti tällä viikolla ja palaa halusta päästä kentälle uuden joukkueensa kanssa.

”Viime kausi oli ensimmäinen kauteni Euroopassa. Pelasin pienessä liigassa kauniilla Maltalla. Opin paljon vastuun kantamisesta ja vielä enemmän johtajuudesta hyvin nuoren joukkueen kanssa pelatessani” McConico kertaa.

”Uuteen joukkueeseeni aion tuoda paljon energiaa, työmoraalia ja määrätietoista tekemistä. Olen hyvin kilpailuhenkinen kentällä ja the underdog asetelma motivoi suuresti.”

Pyydettäessä kuvailemaan itseään urheilijana käyttämällä vain kolmea sanaa, Travis McConico listaa adjektiiveikseen innostuvan, kilpailuhenkisen ja voimakastahtoisen.

Tapiolan Hongan miesten kausi käynnistyy kotiottelulla 7.10.2021, jolloin vieraaksi saapuu Pyrintö Akatemia A. Kausikorttimyynti on käynnistynyt tänään, voit hankkia omasi TÄÄLTÄ ja näet kaikki Hongan miesten ja naisten runkosarjan kotiottelut Tapiolassa. Vihdoin espoolaista huippukorista pääsee seuraamaan taas paikan päällä kotihallissa!