Paluumuuttaja rapakon takaa – tervetuloa takaisin Matias Rissanen

Tapiolan Honka kotiuttaa kasvattejaan kaudelle 2024-25. Seuraava paluumuuttaja on Matias Rissanen, 21. Rissanen lähti Hongasta edellisen sarjanousukauden 2022-23 jälkeen hakemaan uutta kokemusta USA:n yliopistokentiltä. Nyt nuori mies tekee paluun kasvattajaseuraansa ja Korisliigaan.

”Viime vuosi meni koriksen parissa jenkeissä Connecticutissa yliopistossa. Se oli hyvä kokemus ja tuntui että menin koripallollisesti eteenpäin, vaikkakin vuosi oli myös loukkaantumisten sävyttämä” Rissanen kertoo.

”Nyt palaan Honkaan tosi hyvillä fiiliksillä, tavoitteena on ottaa isoja kehitysaskeleita kesän ja ensi kauden aikana sekä ansaita paikka rotaatiossa Korisliigassa.”

Päävalmentaja Aapo Heinonen iloitsee kasvattien halusta palata seuraan: ”Syyt Hongan miesten joukkueen olemassaoloon pohjaavat vahvasti suureen juniorimäärään. Yhtenä tavoitteista on luoda polku pelaajille kasvaa isompiin saappaisiin. Onkin hienoa nähdä, että unelmiaan tavoittelevat omat kasvatit palaavat seuraan luottaen mahdollisuuteen kehittyä! Matias pääsi kokeilemaan jo edellisellä kerralla Korisliigan vauhtia ja paalaa nyt vuotta kokeneempana sekä vahvempana. Hänellä on upea kyky sijoittua kentällä oikein ja tehdä muista ympärillään parempia.”

Kausikorttimyynti korisliigakaudelle 2024-25 on käynnistynyt!

Seuran kausikortti on naisten ja miesten korisliigajoukkueiden yhteinen. Yhteiskausikortilla näet huimat 29 huippukorisottelua!

Hankkimalla kausikortin pääset seuraamaan Tapiolan Hongan naisten ja miesten Korisliigan runkosarjan kotiottelut alkavalla kaudella. Kausikorttiin sisältyy sisäänpääsy otteluihin, ei numeroituja istumapaikkoja. Varmista paikkasi nyt ja liity mukaan kannustamaan espoolaisjoukkueita Suomen korkeimmalla sarjatasolla Korisliigassa!

Tapiolan Hongan ottelutapahtumissa ei ole ovilipunmyyntiä. Kausikortit ja myöhemmin myyntiin tulevat ottelukohtaiset liput myy lippu.fi joko netissä tai myyntipisteissään. Ottelulippujen myynti käynnistyy syksyllä.

Kausikortit myy ja toimittaa lippu.fi. Kausikortin hinta on 260€. Hanki omasi TÄÄLTÄ.