Paljon korisviihdettä tarjolla sunnuntaina

Tulevana sunnuntaina koripallon ja Tapiolan Hongan faneja hemmotellaan. Tapiolassa pelataan naisten Korisliigan lisäksi kolme B-nuorten SM-sarjaottelua. Miesten joukkue hakee puolestaan voittoputkelle jatkoa Tampereelta Raholan Pyrkivää vastaan.

Sunnuntaipäivä aloittaa Hongan B-poikien joukkue, joka saa SM-sarja-avaukseen vastaansa ennakkoon yhdeksi sarjan vahvimmista joukkueista laskettavan Wartti Basketin.

  • Wartti on isokokoinen, vahva ja urheilullinen joukkue. Meidän pitää onnistua etenkin puolustuspelissä ja vauhdinpidossa, jos haluamme haastaa heidät, kertoo Hongan päävalmentaja Vesa Vertio.

B-poikien ottelu Honka-WB pelataan Summahallilla klo 11:30 alkaen.

16-vuotias Kia Vaalavirta on murtautunut Hongan kokoonpanoon ja pelannut keskimäärin 11 minuuttia ottelua kohden.

16-vuotias Kia Vaalavirta on murtautunut Hongan kokoonpanoon ja pelannut keskimäärin 11 minuuttia ottelua kohden.

Naisten Korisliigassa viime viikonloppuna avaustappion kärsinyt Hongan joukkue saa sunnuntaina kotikentälleen vastaansa Tampereen Pyrinnön. Pyrinnön alkukausi ei ole sujunut odotusten mukaan, vaan joukkue on hävinnyt kaikki neljä pelaamaansa ottelua. Molemmat joukkueet haluavat varmasti nopeasti voittojen tielle ja luvassa on kahden kovalla asenteella pelaavan joukkueen kohtaaminen.

  • Pyrintö puolustaa aggressiivisesti ja pyrkii juoksemaan paljon. Ex-honkalainen Meral Bedretdin on joukkueen hyökkäyspelin selkäranka, joten lähdemme hidastamaan hänen pelaamistaan ja joukkueena pyrimme löytämään uudelleen Vimpelissä kadoksissa olleen peli-identiteettimme, Hongan päävalmentaja Kimmo Kujansivu kertoo.

Naisten ottelu Honka-Pyrintö Tapiolan urheiluhalillla klo 13:00 alkaen.

Naisten ottelun jälkeen Summahallilla on tarjolla double-header, kun kahdella joukkueella B-tyttöjen SM-sarjaan selvinnyt Honka aloittaa kauden molemmilla joukkueillaan. Honka 2 saa vastaansa Tampereen Pyrinnön ja Honka 1 puolestaan Peli-Karhut. Honka pelaa B-tyttöjen SM-sarjaa kahdella ennakkoon hyvin tasaväkisellä joukkueella, joista molemmat lähtevät tavoittelemaan voitokasta kautta.

  • Vihdoinkin päästään pelaamaan SM-sarjaa. Tytöt ovat tehneet hurjasti töitä ja tätä on odotettu. Molemmat joukkueet ovat itse asettaneet kaudelle kovat tavoitteet, joten on kiva päästä vihdoin tositoimiin, Hongan päävalmentaja Susa Vartiainen sanoo.

Honka 2 – Pyrintö klo 15:45 ja Honka 1 – Peli-Karhut klo 18:00 Summahallilla.

Toni Svärd on pelinjohtamisen ohella aiheuttanut vastustajan takamiehille harmaita hiuksia aggressiivisella puolustuksellaan.

Toni Svärd on pelinjohtamisen ohella aiheuttanut vastustajan takamiehille harmaita hiuksia aggressiivisella puolustuksellaan.

Miesten joukkue pelaa sunnuntaina vieraspelin Raholan Pyrkivää vastaan. RaPy on Hongan tavoin voittanut toistaiseksi kaikki pelinsä. Sunnuntain pelissä kohtaa kaksi erilaista joukkuetta: kotijoukkue pyrkii hidastamaan pelin tempoa, vaihtaa paljon skriinejä ja pyrkii suojelemaan maalattua aluetta kaikin keinoin. Hongan avain on puolestaan toistaiseksi ollut aloitteellisuus ja vauhdin pitäminen.

  • Se joukkue menestyy sunnuntaina paremmin, joka saa tehtyä ottelusta enemmän itsensä näköisen, toteaa Hongan päävalmentaja Ville Neva.

Ottelu RaPy – Honka pelataan Tammelan koululla sunnuntaina klo 16:00.

Tervetuloa kannustamaan Hongan jengejä sunnuntaina!