Päivitetyt ohjeet Tapiolan Hongan toiminnassa ja Honkahallilla alkaen tänään perjantaina 20.11.2020

Pääkaupunkiseudun kunnat ovat siirtyneet koronaepidemiassa kiihtymisvaiheesta leviämisvaiheeseen. Pääkaupunkiseudulla otetaan käyttöön leviämisvaiheessa uusia säädöksiä ja suosituksia. Myös Koripalloliitto on antanut 20.11. uudet toimintaohjeet, joita Tapiolan Honka toiminnassaan sitoutuu noudattamaan.

 • Aikuisten ja erityisryhmien harrastetoiminta keskeytetään 20.11.2020-31.12.2020.
  Keskeytys koskee kaikkia aikuisten (yli 20-vuotiaat) harrastejoukkueita, jotka pelaavat alueellisia sarjoja sekä valtakunnallisia I-divisioonaa alempia sarjatasoja, kuntokorista, alkeisryhmiä, Honkahallin ryhmäliikuntatunteja, Unified- ja pyörätuolikorista. Keskeytys koskee joukkueiden pelejä alkaen 20.11 ja harjoituksia alkaen 23.11.
 • Junioreiden ottelut pelataan tyhjille katsomoille 20.11.2020-31.12.2020.
  Tapiolan Hongan juniorijoukkueiden toiminta jatkuu myös otteluiden osalta. Kaikki ottelut pelataan ilman katsojia alkaen 20.11.2020. Vain pöytäkirjaan merkityt pelaajat saavat osallistua ottelutapahtumaan, lisäksi joukkuepenkkialueella saa olla maksimissaan kolme henkilöä pelaajien lisäksi (sis. valmentajat, huoltajat jne).

Joukkueiden ja otteluun nimettyjen erotuomareiden lisäksi ottelutapahtumassa voi olla vain sarjamääräysten mukaiset toimitsijat ja yksi ottelun videokuvaaja.

 • Junioreiden harjoitusryhmien kokoa pienennetään tarvittaessa
  Viikonlopun ja ensiviikon aikana kartoitetaan erilaisia mahdollisuuksia harjoitusryhmien jakamiseen.
 • Maskipakkoa laajennetaan alkaen 20.11.2020.
  Kaikissa Tapiolan Hongan tapahtumissa Honkahallilla ja muilla harjoituspaikoilla, yli 15-vuotiailta henkilöiltä, vaaditaan kasvomaskin käyttöä. Suosittelemme maskin käyttöä myös lapsille ja nuorille tapahtumiinsa saapuessa. Kasvomaskeja käyttävät jatkossa myös seuran valmentajat kaikissa joukkueidensa ottelutapahtumissa. Pelaajat eivät käytä maskia.
 • Edustusjoukkueiden ottelut pelataan tyhjille katsomoille alkaen 23.11.2020.
  Hongan edustusjoukkueiden (Naisten Korisliiga ja miesten I-divisioona) ottelut pelataan tyhjille katsomoille aikavälillä 23.11.-14.12.2020. Alkavan viikonlopun otteluihin katsojat ovat vielä tervetulleita. Otteluissa sisäänpääsyn edellytyksenä on kasvomaskin käyttö.

Turvaväleihin, hyvään käsihygieniaan sekä kulkujärjestelyiden noudattamiseen tulee kiinnittää edelleen erityistä huomiota kaikessa Tapiolan Hongan toiminnassa ja toimintaan tulee osallistua ainoastaan täysin terveenä.

Kiitos kun noudatat toimintaohjeitamme. Yhdessä tehdään turvallista urheilutoimintaa!

Ohjeemme päivittyvät ajantasaisesti osoitteeseen tapiolanhonka.fi/koronainfo

Tapiolan Hongan yhteyshenkilönä koronavirukseen liittyvissä asioissa:
Sonja Herrala
sonja.herrala@tapiolanhonka.fi
045-1751475