Ottelutapahtumissamme edellytetään kasvomaskin käyttöä

Tapiolan Hongan naisten ja miesten edustusjoukkueiden kausi käynnistyy ja ensimmäiset kotiottelut pelataan 16. ja 17. lokakuuta Tapiolan liikuntahallilla. Honka noudattaa Koripalloliiton ohjeistuksia ottelutapahtumissaan. Kaikissa otteluissa kasvomaskin käyttö on edellytys sisäänpääsyyn.

Kasvomaskia käyttävät ottelutapahtuman työntekijät sekä kaikki yli 15-vuotiaat katsojat. Suosittelemme maskin käyttöä myös lapsille aikuisten opastuksella.

Järjestyksenvalvojamme huolehtivat maskien käytön valvonnasta, katsojat voivat keskittyä nauttimaan koripallosta. Ilman maskia olevaa katsojaa pyydetään laittamaan maski kasvoilleen. Ääritapauksessa maskin käyttämättä jättäminen voi johtaa hallista poistamiseen. Ottelutapahtumaan ilman maskia saapuvien katsojien sisäänpääsy halliin evätään.

Tapiolan liikuntahallilla rajoitetaan myös katsojamäärää, jotta turvaväleistä on mahdollista huolehtia. Otamme halliin maksimissaan 400 katsojaa kerrallaan. Käytössä ovat kaikki kuusi katsomolohkoa joten tilaa jää hyvin jokaiselle. Katsomoiden alimmat penkkirivit olemme poistaneet käytöstä, jotta turvaväli toteutuu myös pelaajien ja muiden kentällä työskentelevien suuntaan.

Lipunmyynti aukeaa tunti ennen ottelun alkua. Liput ovelta 10/5€. Suosittelemme korttimaksua. Saapumalla otteluun ajoissa, vältät ruuhkat lipunmyynnissä ja sinulle jää aikaa nauttia vaikka kahvilan tai pubin tuotteista.

Muita tärkeitä asioita: 

  • Tulethan ottelutapahtumiin vain terveenä.
  • Pese kädet huolellisesti ja usein.
  • Vältä ruuhkia käytävässä ja katsomossa – anna tilaa muille.
  • Seuraa opasteidemme ohjeita.
  • Jos yskittää, yski hihaan tai nenäliinaan.

Tästä vielä linkit edustusjoukkueiden otteluohjelmiin:
Hongan naiset http://www.tapiolanhonka.fi/naiset/ottelut-ja-liput/
Hongan miehet http://www.tapiolanhonka.fi/miehet/ottelut/

Kiitos kun teet yhdessä meidän kanssa ottelutapahtumistamme turvallisia!