Nuorten maajoukkueiden Baltic Sea Cup käyntiin vahvalla honkalaisedustuksella

Tänään tiistaina käynnistyy nuorten maajoukkueiden kauden avaava vuosittainen turnaus Virossa. Turnauksessa pelaavat U16- ja U18-joukkueet Virosta, Suomesta, Ruotsista ja Latviasta. Honkalaisia pelaajia ja valmentajia nähdään tänäkin vuonna monessa joukkueessa.

Kia Vaalavirta, Tapiolan Hongan kasvatti, Espoo Unitedin naisten joukkueen pelaaja.

Kia Vaalavirta, Tapiolan Hongan kasvatti, Espoo Unitedin naisten joukkueen pelaaja.

WU18-joukkueeseen Hongan kasvateista valittiin nyt Espoo Unitedin naisten edustusjoukkueessa pelaava Kia Vaalavirta. MU16-joukkueeseen Hongan pojista nimettiin Jaakko Juusela. Mukana poikien valmennustiimissä taasen joukkuetta luotsaa Espoo United-miesten ja Hongan mikropoikien valmentaja Ville Neva.

U16-tyttöjen joukkueessa on varsinainen espoolaisinvaasio, kun edustustehtäviin on valittu peräti viisi Hongan tyttöä: Kaisa Katajavuori, Ebba Pekonen, Lotta-Kaisa Paltemaa, Noora Markkanen ja Annika Hyttinen. Joukkueen valmennustiimiin on saatu myös tuttua ammattitaitoa, Hongan C-poikien päävalmentajan Tuomas Rahkosen muodossa.

Ottelut käynnistyvät puolilta päivin tänään 3.1.2017. Otteluohjelman ja lisätietoa turnauksesta löydät Baltic Sea Cupin nettisivuilta täältä.