Naisten Korisliigan pudotuspelit käyntiin lauantaina

Hongan naisten runkosarjakausi on päättynyt ja joukkue sijoittui komeasti sarjataulukossa kolmannelle sijalle voittosuhteella 13/11. Edelle tiensä pelasivat runkosarjaa läpi kauden hallinnut Torpan Pojat sekä toiseksi sijoittunut Peli-Karhut. Puolivälierissä Honka saa vastaansa kuudenneksi sijoittuneet Kouvottaret. Honka lähtee puolivälieräsarjaan kotiedulla ja ensimmäinen kohtaaminen pelataan Tapiolassa tulevana lauantaina 23.3. Ensimmäisen puolivälierän otteluisäntänä toimii FootBalance. Luvassa yleisöarvontaa komein palkinnoin kotihallilla!

Puolivälieräpari Honka ja Kouvottaret on kohdanneet runkosarjassa kolmesti. Honka on voittanut keskinäisistä kohtaamisista kaksi ensimmäistä ja viimeisimmän ottelun voiton vei tammikuussa Doniah Clineylla vahvistunut Kouvottaret. Haastavan syyskauden jälkeen Kouvottaret on noussut haastamaan sarjan kärkijoukkueet kerta toisensa jälkeen. Sarjakärki Torpan Pojat joutui taipumaan muuten tappiottoman runkosarjan jälkeen Kouvottarille helmikuussa.

Honkalaisjoukkue on pelannut hyvin läpi runkosarjan, vaikkei ailahteluiltakaan ole aina vältytty. Vahvan amerikkalaiskaksikon Cierra Walker ja Tayanna Jones lisäksi joukkueesta löytyy laajalti taitoa ja haastajaa jokaiselle pelipaikalle. Joukkueen vahvuuksia ovat ehdottomasti kentällä läpi kauden nähty hyvä yhteishenki, joukkuepelaaminen ja taistelutahto.

Välieriin etenemiseen tarvitaan kolme voittoa puolivälieristä.

Puolivälierät käyntiin lauantaina 23.3. Tapiolan urheiluhallilla klo 17:00. Liput 15/10€ myydään ennakkoon. Kausikortin 2023-24 ostaneiden kortit käyvät päivittämättöminä myös pudotuspelivaiheessa! Hongan juniorit tuttuun tapaan katsomoon ilmaiseksi myClub-mobiilijäsenkorteillaan. Lippukauppaan TÄSTÄ.

Artikkelikuva: Samira Lee