Naisten Korisliigan paikalliskamppailusta luvassa kova taisto lauantaina

Naisten Korisliigan paikalliskamppailu Tapiolan Honka vs. Espoo Basket Team pelataan tulevana lauantaina 2.12 klo 14.00 Tapiolan urheiluhallissa. Ottelutapahtuma on nimetty UNELMA-otteluksi, sillä Hongassa halutaan nostaa naisten huippu-urheilu parrasvaloihin päiväksi. Ottelussa pyritään saavuttamaan kunnianhimoinen tavoite – rikkoa naisten Korisliigan runkosarjan katsojaennätys (1020) katsojaa.

Ottelun ennakkoasetelmat ovat vähintäänkin mielenkiintoiset. Hongan naisten joukkue on esiintynyt koko alkukauden äärimmäisen vahvasti, voitettuaan yhdeksästä ottelustaan peräti kahdeksan. Tappion joukkue on kärsinyt vain sarjaa johtavalle Catzille. EBT:n alkukauden taival oli kivikkoinen joukkueen jouduttua taipumaan kaikissa viidessä ensimmäisessä ottelussaan. Marraskuussa EBT kuitenkin löysi liekkinsä ja on voittanut kuukauden sisään pelatuista kuudesta ottelustaan viisi. Naapuriseuran käsittelyssä kaatui mm. Peli-Karhut, jonka tappiosarakkeessa on vasta kolme tappiota alkaneelta kaudelta.

Naisten Korisliigan sarjataulukon kärkipaikkaa pitää siis Catz Lappeenranta, perässään Tapiolan Honka. Molemmilla kärsittynä vain yksi tappio ja Catzillä pelattuna yksi ottelu enemmän. Seuraavat kolme järjestyksessä PeKa, HyPo ja ViVe, joiden jälkeen sijalla kuusi erinomaisen marraskuunsa saattelemana Espoo Basket Team.

Honka ja EBT ovat kohdanneet kerran tällä kaudella, jolloin Honka oli trillerimäisessä ottelussa lopulta seitsemällä pisteellä parempi.

Hongan naisten päävalmentaja Kimmo Kujansivu pitää EBT:tä kovana vastuksena:

”EBT pelaa erinomaisella itseluottamuksella ja on tällä hetkellä sarjan kuumimpia joukkueita voitettuaan marraskuussa viisi ottelua” Kujansivu avaa.

”Meidän keskeiset pelilliset teemat ovat samat kuin kauden aiemmissakin otteluissa: Pallosta huolehtiminen, siirtymäpelaaminen ja levypalloissa pärjääminen. Puolustuksessa pitää olla valmiina hyvien heittäjien kanssa, eikä EBT:n tehokaksikolle (Kamilah Jackson & Zykira Lewis) saa antaa mitään helpolla.”

Kokenut honkalaiskapteeni Heta Korpivaara odottaa mielenkiintoista ottelua:

”Luvassa on varmasti jännittävä paikallisderby. EBT on parantanut otteitaan kauden aikana ja on nyt voittoputkessa. He pelaavat Lotta Aaltosen johdolla liikkuvaa koripalloa. Meidän pitää keskittyä omaan pelikonseptiimme, liikuttaa palloa pelaajalta toiselle ja löytää puolustuksen kautta avaimia voittoon” kapteeni kuvailee.

Korpivaaralle Tapiolan urheiluhalli on tuttuakin tutumpi. On pelattu tyhjälle ja täydelle katsomolle. Lauantain ottelussa isona tavoitteena jälkimmäinen.

”Yleisön tuki on erittäin tärkeää meille pelaajille, se tuo pelaamiseen paljon lisää fiilistä. Olisi hienoa nähdä teidät kaikki katsomossa! Luvassa on mukava koko perheen tapahtuma ja kentällä on vauhtia varmasti” Korpivaara lisää.

Tapahtumapäivän ohjelmistoa: 

13.00 Ovet aukeavat Tapiolan urheiluhallille

  • Honka Pub ja kahvio palvelevat
  • junioreiden arpajaiset käytävillä
  • Hongan naisten pääyhteistyökumppani FootBalance esittäytyy 
  • Joululahjakeräys yhteistyössä Espoo Unitedin, Espoon Pelastakaa Lapset ry:n ja SOS-Lapsikylän kanssa aukee. Tuo siis mukanasi paketoitu lahja lapselle!
  • a la LOUKO naisten vaatemalliston Pop Up-store aukeaa

14.00 Paikallisottelu Honka – EBT käynnistyy

  • pelaajat kentällä saattavat Hongan supermikrotytöt 2010
  • lyhyillä erätauoilla FootBalancen yllätysohjelmaa
  • puoliajalla pelataan minityttöjen 07 näytösottelu Honka – ToPoLa

Liput ovelta:
Kannattajalippu 20€
Normaali pääsylippu 10€
Lapset, opiskelijat, eläkeläiset 5€
Hongan juniorit ilmaiseksi katsomoon mobiilijäsenkorteilla.
Muistakaa laittaa lauantaina Honka-vaatetta päälle! 

Tervetuloa mukaan toteuttamaan unelmia ja rikkomaan ennätyksiä!