Naisten Korisliigan lokakuun pelaaja on Hongan Tayanna Jones

Hongan naisten lokakuu oli voittoisa, kun joukkue voitti pelaamastaan viidestä ottelusta neljä ja joukkue on sarjan toisella sijalla.

Jones tehtaili lokakuussa keskimäärin 23,2 pistettä, 11,8 levypalloa ja 2 koriin johtanutta syöttöä. Jonesin tehokkuuslukema (28,8) oli sarjan neljänneksi kovin lokakuussa.

185-senttinen Tayanna Jones valmistui keväällä Coloradon yliopistosta ja pelasi ennen Suomeen siirtymistään Australian NBL1-sarjassa Ballarat Minersin joukkueessa.

”Tämä oli iloinen uutinen! En olisi voinut saavuttaa tällaista ilman kovaa treeniä joukkuekavereiden kanssa tai ilman Nikon keskittymistä yksityiskohtiin. Meidän kaikkien yhteinen tavoite on jatkaa kautta voitokkaasti ja kehittyä joukkueena. Honka is the place to be!” Jones kommentoi jakaen kunniaa joukkuekaveireille ja valmennukselle.

Kuukauden pelaaja -kriteerit 2023–24

Kuukauden pelaajaksi valitun pelaajan joukkueen on aiemmin tullut pelata kuukaudessa vähintään 3 ottelua ja voittaa otteluista vähintään 50 %. Kaudelle 2023–24 kriteerit on muutettu ja jatkossa kuukauden pelaajaksi valitun pelaajan on tullut pelata kuukauden aikana vähintään 3 ottelussa, joista vähintään yhden on tullut päättyä voitokkaasti.

Hongan naiset pelaavat seuraavat kolme otteluaan vieraissa, ensimmäisen tulevana lauantaina 4.11. jolloin vastassa Peli-Karhut. Honka palaa kotikentälle 25.11. jolloin vieraaksi HBA. Liput kotiotteluihin myy lippu.fi, osta omasi TÄÄLTÄ.