Naisten Korisliiga käyntiin vierasottelulla Huimaa vastaan

Tapiolan Hongan naisten Korisliiga-joukkue pääsee tositoimiin huomenna lauantaina, kun sarjakausi 2017-18 käynnistyy vieraissa Äänekoskella. Joukkue on harjoitellut laadukkaasti ja on valmis polkaisemaan kauden käyntiin. Hongan naiset pelaavat ensimmäiset kolme otteluaan vieraissa ja astelevat kotiyleisön eteen Tapiolassa vieraskiertueen jälkeen lauantaina 21.10, jolloin vieraaksi saapuu Peli-Karhut.

Uusi kausi ja naisten joukkue jälleen osana kasvattajaseura Tapiolan Hongan toimintaa. Edessä 27 ottelun runkosarja, uudistuneella joukkueella, jossa vaalitaan edelleen Hongan laadukasta kasvatustyötä. Honkalaiskasvatteja joukkueessa ovat Heta Korpivaara, Kia Vaalavirta, Pipsa Kahlos, sekä Jemina Airaksinen. Nuorinta kasvattikastia joukkueen harjoitusryhmässä edustavat Lotta Lavonen, Vera Lauhaluoma ja Reetta Sääski. Hongassa jo pitkään pelannut Saara Sandell jatkaa joukkueessa, samoin viime kaudella espoolaistunut Kaisa Kuisma. Amerikkalaisvahvistuksina kentällä nähdään Kiana Johnson ja Wilesia Hardy. Uutena tulokkaana joukkuetta vahvistaa Kotkasta Tapiolaan siirtynyt maajoukkuepelaaja Roosa Lehtoranta.

Lehtoranta kertoo joukkueen tunnelmista ennen Äänekosken Huiman kohtaamista.

  • On tosi odottava fiilis. Meillä on ollut todella hyvä meininki treeneissä ja tunnelma kaikin puolin positiivinen sekä motivoiva.Kauden ensimmäinen ottelu on aina tunnustelua ja vaikka Huima on menneiltä vuosilta tuttu vastustaja, ei muista joukkueista voi olettaa mitään näin alkukaudesta. Vastustajaan ei siis nyt keskitytä, vaan oman pelin eteenpäin viemiseen.

Tapiolan Hongan naisten päävalmentajana jatkava Kimmo Kujansivu on nuoren pelaajansa kanssa samoilla linjoilla. Joukkue on hyvässä kunnossa ja lähtökuopissa alkavaan kauteen.

  • Pelaajat ovat terveitä ja odottavat innoissaan kauden alkua. Sarjakauden ensimmäiseen peliin lähdetään pitämään vauhtia ja toivotaan runsaskorista ottelua. Pelin levittäminen ja rohkea hyökkääminen ovat avainteemoja avauspelissä.

Lauantaina 30.9. Huima – Honka klo 17.00 Äänekosken liikuntatalolla. Hongan naisten ensimmäinen kotiottelu pelataan Tapiolan urheiluhallilla 21.10 klo 14.00, vastassa Peli-Karhut. Liput kotiotteluihin ovelta 10/5€. Tapiolan Hongan juniorit otteluihin ilmaiseksi mobiilijäsenkortilla.