Naisten joukkue täydentyy omilla kasvateilla ja kahdella uudella kasvolla

Naisten joukkue kaudelle 2022 – 2023 on nyt valmis. Uusien sopimuksien myötä kasassa on mielenkiintoinen yhdistelmä kokemusta ja nuoruuden intoa. Paluumuuttajina joukkueen vahvuuteen liittyvät Ronja Orpo ja Aino Rauhansalo sekä uusina kasvoina mukaan tulevat Emma Lampèn ja espanjalaissyntyinen Manal Mallouk Essouisy. Näiden lisäksi Aada Rauhansalo jatkaa Hongan paidassa.

Ronja Orpo palaa kasvattajaseuraansa intoa puhkuen vietettyään viimeiset 6 vuotta Yhdysvalloissa, New Hamptonin High Schoolissa sekä University of Northwestern Ohion riveissä. ”Honka on toivottanut minut tervetulleeksi, kuin en olisi ikinä ollutkaan poissa. Meillä on kiva porukka kasassa ja odotan innolla mitä tuleva kausi tuo tullessaan”.

Turun Riennon riveissä divaria kaudella 2019 – 2020 pelannut Aino Rauhansalo tekee paluun Hongan paitaan muutaman vuoden tauon jälkeen. ”Hallilla on ollut kotoisa fiilis ja on ollut kiva nähdä tuttuja kasvoja. Kiva päästä pelaamaan vanhojen jengikavereiden kanssa vuosien takaa, on myös hienoa, että joukkueessa on paljon uusia kasvoja ja nuorta talenttia, odotankin kovia pelejä ja yhdessä oppimista”.

Lampèn puolestaan siirtyy Honkaan Helmi Basketin riveistä. Alkukesän jännitys on nyt poissa ja Emma on sopeutunut joukkueeseen hienosti. ”Odotan jo kauden ja pelien alkua. Uskon, että divari on minulle sopiva aloitus, mutta tavoitteenani on päästä pelaamaan myös Naisten Korisliigaa ja uskon mahdollisuuksiini, kunhan saan enemmän pelituntumaa takaisin”.

Nuori Manal Mallouk Essouisy on iloinen saadessaan mahdollisuuden liittyä Hongan naisten joukkueeseen ja kiittääkin uusia joukkuetovereitaan ja valmentajiaan lämpimästä vastaanotosta. ”Haluan tehdä töitä ja kehittyä pelaajana, sekä antaa joukkueelleni kaiken niin peleissä kuin treeneissä”.

Aada Rauhansalo jatkaa kasvattajaseurassaan korkein odotuksin. ”Ilmapiiri on hyvä ja on ollut kiva treenata uusien ja vanhojen joukkuekavereiden kanssa. Odotan mahdollisimman paljon kokemusta Naisten Korisliigasta sekä tietysti myös pelejä 1. divarissa.”

”Olemme iloisia, että saimme monta kokenutta nuorta lisää, jotka pystyvät vahvistamaan 1. divisioonajoukkuettamme sekä varmasti antamaan näyttöjä Naisten Korisliigassa”, päävalmentaja Niko Nyholm iloitsee.

Hongan naiset aloittavat lliigakautensa lauantaina 1.10. kotikentällä kun vieraaksi saapuu Torpan Pojat. Kausikorttimyynti on nyt käynnissä! Voit hankkia oman runkosarjakausikorttisi lippu.fi-verkkokaupasta. Yhdellä kortilla näet kahden korisliigajoukkueen kotiottelut! Tutustu kausikorttiin ja tilaa omasi TÄÄLTÄ. Samasta paikasta myös juuri myyntiin tulleet ottelukohtaiset pääsyliput. Huomioithan, että alkavalla kaudella 2022-23 myymme ainoastaan ennakkolippuja. Ottelutapahtumien sisäänkäynnillä ei myydä lippuja.