Naisten divisioonajoukkue pudotuspeleihin

Tästä se odotettu playoffs-kevät alkaa! Naisten divisioonassa honkalaiset ovat pelanneet kauden aikana 22 ottelua, joista on taisteltu 12 voittoa. Suorituksella naiset ovat runkosarjan neljännellä sijalla ja saavat haastaakseen puolivälierässä runkosarjan ensimmäisellä sijalla olevan BC Nokian. Kauden aikana honkalaiset ovat pelanneet BC Nokiaa vastaan yhden ottelun, joka päättyi 76-55 tappioon. Tulossa on siis varmastikin täynnä taistelua oleva puolivälierävaihe, jossa kumpikaan joukkue ei tule antamaan helpolla periksi.

Päävalmentaja Reetta Piiparin tunnelmat kaudesta ja pudotuspeleistä: ”Nousujohteisesti on tehty töitä arjessa ja kausi huipentuu ansaittuihin pudotuspeleihin. Oman pelaamisen taso on vaihdellut paljon otteluiden sisällä läpi kauden ja tavoitteenamme onkin pelata mahdollisimman ehjät 40 minuuttiset ja katsotaan mihin se riittää. Hyvällä energialla, rohkeudella ja röyhkeydellä lähdemme haastamaan naisten divarin ehdottoman ennakkosuosikin BC Nokian.”

Pudotuspelien ensimmäinen vaihe pelataan kahteen voittoon. Honkalaiset lähtevät tämän viikon keskiviikkona 20.3. Nokialle ensimmäiseen koitokseen, kun pallo ilmaan klo 18:30. Toinen puolivälieräottelu pelataan taas kotihallilla, Tapiolan urheiluhallilla, lauantaina 23.3. Ottelu alkaa klo 14:00. Tarvittaessa kolmas ottelu pelataan maanantaina 25.3. kotiedun saaneen BC Nokian kotikentällä.

Tervetuloa kannustamaan lauantain kotiotteluun! Otteluun vapaa pääsy.