Muuttopalvelu Forsman - Tapiolan Hongan yhteistyökumppani

Muuttopalvelu Forsmanin tarjous Honkalaisille

Vuonna 1916 perustettu Muuttopalvelu Forsman on yksi Suomen kokeneimmista muuttoyrityksistä. Asiak-kaitamme palvelee yli 60 muuttoalan ammattilaista. Teemme vuosittain pääkaupunkiseudulla noin 1500 kotimuuttoa. Yritysasiakkaitamme muutamme yli 2500 työpisteen verran vuodessa. Asiakkaitamme ovat muun muassa Helsingin ja Vantaan kaupungit ja sekä Helsinki-Vantaan lentoasema.

Muuttotarjous Honkalaisille:  10 % ALENNUS MUUTON HINNASTA

Suoritamme kotimuutot samalla kokemuksella ja ammattitaidolla kuin yritysmuutot. Kokemus on etu asiakkail-lemme. Ammattitaitoiset ja koulutetut muuttomiehet ovat takuuna siitä, että muutot sujuvat sekä joutuisasti että turvallisesti.

Muuttotapa – eli miten haluatte muuttaa?
Muuttopalvelun kartoittaminen lähtee aina asiakkaan tarpeista. Aina kannattaa kysyä itseltään kuinka paljon itse haluaa osallistua muuttamiseen ja minkälaista apua tarvitsee muuttoon. Alla olevasta listasta voi valita itselleen sopivat palvelut. Muuttopalvelumme kattaa muutot pelkästä laatikoiden vuokrauksesta aina ” avaimet käteen” muuttoihin saakka.
Palveluumme sisältyy:
• Muuttolaatikoiden vuokraus ja myynti
• Pakkaustarvikkeiden myynti
• Pakkauspalvelu
• Ammattitaitoiset muuttajat ja kalusteasentajat
• Kuorma- ja pakettiautot kuljettajineen

Muutto vie aina oman aikansa ja me olemme helpottamassa Teitä muutossanne. Muutto kannattaa suunnitella hyvin ja kannattaa olla ajoissa yhteydessä Muuttopalvelu Forsmaniin sujuvan ja kustannustehokkaan muuton varmistamiseksi. Muuttaminen lähtee aina Teidän tarpeista ja muuttotapa tehdään aina Teille sopivaksi.
TILAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09-350 58 40 / info@forsman.fi
Muuttotarjouksen saatte täyttämällä kotisivuillamme olevan tarjouspyyntölomakkeen tai suoraan osoitteesta http://forsman.fi/tarjouspyyntö-kotimuutto.

Kampanjakoodi kohtaan merkitkää ”HONKA” niin saatte edut tarjoukseen.

09-350 5840 info@forsman.fi www.forsman.fi