Minitytöt leireilivät Kisakalliossa

Mitä tapahtuu kun siirretään bussilla 52 Hongan minityttöä kahdesta ikäluokasta ja yhdeksän aikuista viikonlopuksi Kisakallioon? Naurua, juoksua, kärrynpyöriä, onnistumisia, tuskastumista ja uutta yritystä. Päällimmäisenä mieleen jäivät iloiset ilmeet, mukava yhdessäolo ja se, miten hyvin kaikki ottivat toiset huomioon.

Neljäs perinteinen minityttöleiri vietettiin siis viime viikonloppuna 15-17.9.2017. Jälleen kerran hämmästeltiin sitä, miten viime vuotiset pikkupirpanat ovat nyt niitä isompia leiriläisiä. Treeniryhmät sekoitettiin perinteisen hämmentävällä neliulotteisella mallilla, joka varmisti sen, että kaikki tutustuivat hyvin toisiinsa.

 

Treeneissä Annis, Anu, Jimmy, Sami, Panu ja Juha varmistivat, että vauhtia riitti, suoritukset tehtiin oikein ja Susi Training Centerin seinällä oleva teksti toteutui: “Be as good as you can be!” Viivevideonäytön avulla tytöt pääsivät treeneissä myös itse näkemään omaa tekemistään. Se auttoi monia korjaamaan pieniä ja välillä isompiakin asioita.

Koriksen lisäksi käytiin temppuilemassa volttimontussa, testattiin köydenvetoa, haastettiin kaverit uno-korttiin ja kävipä suuri osa jopa uimassa syyskylmässä järvessä. Perinteisen leirivisan voitti kaksikko Ada ja Silja.

Leirillä korostettiin toisten huomioimista, urheilijan ravintoa ja lepoa sekä hyvin treenaamista. Koska tavoitteena oli myös saada joukkueet tutustumaan toisiinsa, valitsivat pelaajat Reilun Leiriläisen palkinnon saajat vanhemmasta/nuoremmasta ikäluokasta. Kunniapalkinnon saivat Lilli (T07) ja Heli (T06).

Sunnuntaina urakka päättyi leiriturnaukseen, jossa kuuden valmentajan ohjaamat joukkueet ottivat toisistaan mittaa. Alkusarjan peleissä oli tasaista vääntöä ja kaksi kuudesta pelistä päättyi vasta äkkikuolemajatkoajan jälkeen. Turnauksen voittoon nousi Team Anu ja finaalin MVP:ksi valittiin Vilma V.

Leiritunnelmia liikkuvana kuvana:

Hongan Minityttöleiri 2017 from Juha Meronen on Vimeo.

Kiitos leiriläisille ja kollegoille. Viikonloppu oli aivan mahtava!

Coach-Juha