Miehet jatkavat divarissa puhtaalla pelillä

Hongan miesten joukkueen kausi Divari B:ssä on alkanut kolmella voitolla. Sunnuntaina Honka juoksi Tapiolassa Hyvinkään Pontevalta jalat alta koriluvuin 95-47 (OTTELUTILASTOT). Hongan kivijalka oli jälleen intensiivinen joukkuepuolustus, jonka ansiosta kotijoukkue teki lukuisia helppoja koreja. Hongan pelistä on alkukaudella paistanut iloinen tekemisen meininki ja pelaajat tuntuvat nauttivan pelaamisesta. Tämä on näkynyt myös katsomoon.

Topi Halmeen heittokäsi oli lämpimänä sunnuntaina. Joukkueen konkareilta lempinimen "Topi Jaakola" saanut 19-vuotias takamies onnistui kaaren takaa kuudesti.

Topi Halmeen heittokäsi oli lämpimänä sunnuntaina. Joukkueen konkareilta lempinimen ”Topi Jaakola” saanut 19-vuotias takamies onnistui kaaren takaa kuudesti. Kuva: Johan Weckström

Sunnuntaina Hongan tehokaksikko oli tarkasti heittänyt Topi Halme (20 pistettä, kolmoset 6/6) sekä Hongan parhaaksi valittu Jouko Järvinen, joka kokosi niin ikään 20 pistettä ja jatkoi lisäksi vahvaa levypallopelaamistaan neljällä hyökkäyspään levyrillä. Jokke jakoi myös neljä koriin johtavaa syöttöä.

Hongan päävalmentaja Ville Neva oli syystäkin tyytyväinen Hongan esitykseen:

  • Ensimmäiset minuutit olimme vaikeuksissa Hyvinkään hyökkäyksen spacingin kanssa, mutta sen jälkeen löysimme upeasti keinoja sen pysäyttämiseen ja pääsimme juoksemaan kenttää erittäin vakuuttavasti. Erityisesti nostan hattua meidän sisäpelaajakolmikolle Tero LaitinenIlkka SirolaTuomas Ebeling. He tekevät valtavan ison työmäärän, jonka ansiosta muille pelaajille syntyy jatkuvasti täysin vapaita heittopaikkoja niin siirtymässä kuin puolella kentälläkin. Jatkossa meidän täytyy pystyä palkitsemaan tätä työtä vielä tehokkaammin.

Honka pelaa seuraavaksi tulevana sunnuntaina vierasottelun Turun NMKY:ä vastaan. Seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 21.10, jolloin Tapiolan urheiluhallille vieraaksi saapuu HNMKY U23.