Marianne Määttäselle jatkosopimus Hongan naisiin

Lisää iloisia jatkosopimusuutisia Hongan naisten edustusjoukkueesta. Marianne Määttänen on sopinut jatkostaan Tapiolan Hongan kanssa. Tuleva kausi on Määttäsen kolmas naisten Korisliigassa. Viime kaudella hän tehtaili 6,2 pistettä, 2,2 levypallo ja 2,0 koriin johtanutta syöttöä ottelua kohden. 

”Hyvillä fiiliksillä ensi kauteen! Odotan innolla, että pääsen pelaamaan melkein saman porukan kanssa. Viime kausi alkoi hyvin, mutta loppui odotettua aiemmin. Tästä olen saanut enemmän motivaatiota ja halua kehittää taitojani ensi kautta ajatellen”, honkalaiskasvatti Määttänen kommentoi jatkoaan.

Päävalmentaja Niko Nyholm on mielissään jatkosopimuksesta: ”Olemme erittäin iloisia, että Marianne päätti jatkaa uraansa meillä. Muutaman vuoden kokemus liigakentiltä auttaa Martsaa varmasti ja hän on valmis ottamaan vielä enemmän vastuuta ja johtajuutta pelistämme”.

Voimassa olevat sopimukset kaudelle 2024-25: Cierra Walker, Emma Ristola, Stella Jokela, Olivia Saarelainen, Ada Tyrni, Heli Lehto, Lilli Laine, Chalina Mäkelä

Artikkelikuva: Samira Lee