Maajoukkuetauko ohi – Hongan naisten kausi jatkuu kotona keskiviikkona

Naisten Korisliiga palaa maajoukkuetauolta normaaliin rytmiin. Hongan naisten edustusjoukkueen kausi jatkuu keskiviikkona 28.11 Tapiolan liikuntahallilla. Vastaan astelee Forssan Alku. 

Hongan naisten alkukausi on ollut kuoppainen. Nuori joukkue on saanut kasaan kolme voittoa kahdeksasta ottelusta ja sijoittuu toistaiseksi sarjataulukon sijalle kahdeksan. Ennen maajoukkuetaukoa saatiin kuitenkin onnistumisia, kun honkalaiset ottivat kaksi voittoa putkeen. Ensin kaatui ToPo ja perään ViVe. Liiga on myös tänä vuonna äärimmäisen tasainen. Sarjakärkenä porskuttaa HyPo seitsemällä voitolla ja vain yhdellä tappiolla. Toisena naapurin EBT taskussaan kuusi voittoa ja kaksi tappiota. Kolmos- ja nelossijat menevät Kouvottarille ja FoA:lle, molemmilla yhdeksän ottelua pelattuna ja voittosarakkeissa viisi merkintää. Catz on kerännyt neljän ottelun voittopisteet, tappiota kolme. PeKa, HBA ja Honka 3/4 jokainen. Varsin pienillä eroilla mennään joulukuun lähestyessä.

Hongan naisten päävalmentaja Kimmo Kujansivu kuvailee alkukautta:

”Tämän kauden sarjasta on tulossa kenties kaikkien aikojen tasaisin. Liigassa on lukuisia kovia joukkueita ja häntäpään haastajat, joihin itsekin kuulumme, pystyvät hyvänä päivänä voittamaan sarjan parhaat joukkueet.”

”Sarja on käynnistynyt nuorentuneen joukkueemme osalta epätasaisesti, mutta pelillisesti nousujohteisesti. Ensimmäisen kahden viikon aikana pelasimme viisi ottelua, joissa sarjan taso tuli selväksi ja kapea materiaalimme joutui liian koville. Kaikista peleistä on löytynyt opittavaa ja täydellisen pelin metsästys jatkuu seuraavaksi Forssaa vastaan.”

”Alla on kahden viikon mj-tauko, joka on kulunut tehokkaasti harjoitellen ja pohjia luoden loppukautta varten. Pelituntuma on pitkän tauon jäljiltä hakusessa, mutta parhaaseen suoritukseen pitäisi pystyä, jotta Forssan tasoisen joukkueen voittaminen on mahdollista. FoA on ollut alkukaudesta hyvä ja vielä vahvistunut tauon aikana kovalla heittäjällä.”

Tervetuloa seuraamaan naisten huippukorista Tapiolan liikuntahallille keskiviikkona 28.11 klo 18.30, Honka – FoA. Liput ovelta 10/5€. Hongan juniorit katsomoon ilmaiseksi kausikorttejaan näyttämällä.