Maajoukkuetauko ohi – Hongan naiset Vimpelin Vedon vieraaksi

Tapiolan Hongan Naisten Korisliiga-joukkue palaa pelikentälle tänään lauantaina Vimpelissä Vedon vieraana. Hongan naiset on aloittanut kautensa vähintäänkin vakuuttavasti voittamalla kuudesta ottelustaan viisi. Joukkue on joutunut taipumaan ainoastaan sarjaa johtavalle Catzille 65-76.

Naisten Korisliigassa on vietetty pelitaukoa maajoukkueen EM-karsintojen takia. Hongan Roosa Lehtoranta pelasi molemmissa karsintaotteluissa Susiladies-paidassa. Suomen naiset kohtasi kivenkovan Ranskan kotiottelussa ja Slovenian vieraissa. Kummassakaan ottelussa Suomi ei pystynyt haastamaan kestomenestyjiä. Lehtoranta palaa maajoukkueen edustustehtävistä nyt Hongan paitaan valmiina taistelemaan seuraavista voitoista.

  • Molemmista karsintaotteluista jäi taululle aika rumat lukemat. Me ei saatu toteutettua harjoiteltuja asioita niin kuin olisi pitänyt ja pelattiin myös liian pehmeästi. Kenties kunnioitettiin vastustajaa liikaa, etenkin Ranska-pelissä” Lehtoranta avaa maajoukkueotteluiden tappioiden tuntemuksia.

Nyt palataan kuitenkin kotimaisen koriksen pariin hyvällä fiiliksellä.
”Parin viikon tauon jälkeen on tietysti mukava päästä pelaamaan taas oman joukkueen kanssa. Eiköhän tässä olla taas nopeasti jengin tekemisessä täysillä mukana, niin päästään jatkamaan kehittymistä yhdessä.”

Lauantain vastus Vimpelin Veto on myös pelannut vakuuttavan alkukauden ja kerännyt seitsemästä pelatusta ottelustaan viisi voittoa. Päivän matsista voikin odottaa tiivistä ja pieniin asioihin ratkeavaa kamppailua. Hongan päävalmentaja Kimmo Kujansivu peräänkuuluttaa omiltaan kurinalaista peliä.

  • Vimpelillä on kookas ja urheilullinen joukkue, joka vaihtaa paljon screenejä puolustuksessa. Meidän pitää olla kurinalaisia oman pelitavan toteuttamisessa ja pitää pallosta huolta, jotta pääsemme laadukkaille heittopaikoille.

Honka pelaa Vimpeli-vierailun jälkeen peräti viisi ottelua putkeen kotona. Ensimmäisenä vieraaksi saapuu HBA lauantaina 25.11.

Joulukuun 2.päivä pelataan Naisten Korisliigan paikallipeli Honka vs. EBT. Ottelu on nimetty UNELMA-otteluksi ja tapahtumassa liputetaan espoolaisen naisten huippu-urheilun puolesta vahvasti. UNELMA-ottelussa pyritään rikkomaan runkosarjan katsojaennätys (1020 katsojaa) ja keräämään varoja Hongan naisten- ja tyttökoriksen toiminnalle. Hanki kannattajalippusi tapahtumaan nyt joko sähköpostitse: toimisto@tapiolanhonka.fi tai Honkahallin kahvioista/toimistolta. Kaikkiin Hongan kotiotteluihin myydään ovella myös normaalihintaisia lippuja 10/5€.

Tervetuloa mukaan rikkomaan ennätyksiä ja innostumaan naisten huippukoriksesta!

Artikkelikuva: Mikko Rajala