Lasse Gummeruksen ensimmäinen kausi NCAA:ssa päätöksessä

Hongan kasvatti ja viime kauden Espoo Unitedin riveissä Korisliigaan noususta pelanneen Lasse Gummeruksen ensimmäinen yliopistokausi Amerikassa päättyi Maristin pudotessa jatkopeleistä. Kausi oli kuitenkin nuorelle Gummerukselle hyvä ja opettavainen. 

Lasse Gummeruksen ”rookie” kausi NCAA:ssa oli nousujohteinen. Alkukauden hajaminuuttien jälkeen Gummerus raivasi tiensä pelaavaan kokoonpanoon Marist Collegen joukkueessa. Gummeruksen edustama Red Fox päätti kautensa reilu viikko taaksepäin Metro Atlantic Athetics-konferessin turnauksessa, jatkopaikan jäätyä haaveeksi.

Gummerus pelasi tulokaskaudellaan 29 ottelua, 14.3 minuutin ottelukeskiarvolla ja kirjautti 4.9 pistettä ottelua kohden.

Nuoren miehen terveiset honkalaisille:

Terve honkalaiset! 
Täällä Amerikassa on nyt meidän koulun osalta koriskausi taputeltu päätökseen. Kauteen mahtui paljon ylä- ja alamäkiä, niin henkilökohtaisella tasolla kuin joukkueena ja kuluvan kauden tulostavoite jäi joukkueelta saavuttamatta. 

Itsellä opiskelu on sujunut hyvin, mutta hommia täytyy tehdä jatkuvasti. Erityisesti matematiikka ja macroeconomics vatii paljon työtä. Nyt levätään vielä viikon verran ”spring breakin” merkeissä, jonka jälkeen alkaa lähes päivittäinen fysiikkaharjoittelu. Treenaamaan siis aamuisin klo 5:30 alkaen. 

Tsemppiä kaikille kevään tärkeisiin peleihin! #Honkavoittaa

Lasse Gummerus