Lasimyynti Tammela tarjoaa peililiukuovet ja muut kodin lasituotteet honkalaisille kampanjahintaan helmikuun loppuun asti 

Lasimyynti Tammela tukee Tapiolan Hongan junioritoimintaa jo toista kautta. Nyt yhteistyön kunniaksi alkuvuoteen julkaistaan tarjouskampanja. Peililiukuovet tuntuvalla alennuksella honkalaisille ja honkalaisten ystäville. Tämän lisäksi vielä jokaisesta kampanja-aikana tilatusta liukuovesta Lasimyynti lahjoittaa 5 euroa lisää tukea Hongan juniorikoristoimintaan. 

Lasimyynti Tammela valmistaa ja myy korkealaatuisista raaka-aineista mittojesi mukaan valmistetut lasituotteet, kuten saunan lasiseinät, suihkuseinät, liukuovet, terassilasitukset, keittiön välitilan lasitukset ja peilit. 

Kampanjatarjous: Peililiukuovet (varastoprofiilit ja lasit + peilit) -30 % honkalaisille ja Hongan ystäville. Lisäksi muista tuotteista –20 %. Etu käyttöösi mainitsemalla tilauksen yhteydessä koodi: TAPIOLAN HONKA. 

Kotimaiset, Vantaalla valmistetut peililiukuovet tuovat tilaan kuin tilaan käytännöllisyyttä ja avaruutta. Tehtaamme valmistaa tilanjako-ovet ja liukuovet mittatilaustyönä esimerkiksi saneerausyritysten ja jälleenmyyjien tarpeisiin, mutta myös yksityishenkilöille. Meiltä saat lasien lisäksi laadukkaat profiilit ja vaatekaapin rungot – kaikki aina asennusvalmiina paketteina. 

Valittavanasi on lukuisia erilaisia väri- ja mallivaihtoehtoja. Meiltä tilaat kätevästi asennusvalmiit liukuovet, mutta voimme myös hoitaa mittaukset, kuljetuksen ja asennuksen puolestasi. Tule käymään esittelytilassamme Vantaan Tikkurilassa, niin suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus. Voit myös jättää tarjouspyynnön verkkosivujemme kautta.

Tutustu Lasimyynti Tammelan tuotevalikoimaan osoitteessa: www.lasimyynti.fi ja pyydä tarjous – Tapiolan Honka suosittelee!