Lasimyynti Tammela mukana tukemassa Hongan toimintaa suomalaisen urheilun ja liikunnan hyväksi 

”Haluamme omalta osaltamme edistää nuorten liikuntaharrastamista monipuolisesti ja Honka on urheiluseurana sekä -yhteisönä tehnyt suuren vaikutuksen” sanoo Lasimyynti Tammelan toimitusjohtaja Jani Tammela

”Hienoa saada Tammela mukaan seuran toimintaan. Tuntuu aina hyvältä, kun kumppaneiksi löytää sellaisia yrityksiä, joiden henkilöstössä on seurattu Hongan toimintaa läheltä ja koettu se sellaiseksi, jota halutaan tukea. Tammelan erinomaista palvelua on käytetty jo Honkahallilla, kun on ollut tarve vaihtaa ikkuna- ja ovilaseja. Nyt uuden sopimuksen myötä heidän logonsa löytyy hallin kenttäpäädyistä muistuttamassa hienosti toimivasta yhteistyöstä” Hongan yhteisömanageri Sonja Herrala kiittelee.  

Yrityksenä Lasimyynti Tammela on keskittynyt lasitukkutoimintaan ja projektimyyntiin, mutta palvelee yksityisasiakkaita ammattitaidolla yhtä lailla. Tammelalla on pitkä kokemus lasialalta ja sen myötä laaja-alainen osaaminen lasituotteissa. Saat terassilasituksen, lasiliukuovet, saunan lasituksen ja lasiovet, keittiön välitilan lasit sekä toki paljon muuta. Yrityksen oma tuotanto ja myymälä sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaalla Tikkurilassa. 

Lasimyynti Tammela toteuttaa kaiken kokoiset projektit aina mittojen mukaan ja asiantunteva henkilöstö auttaa sinua valitsemaan juuri oikeanlaisen tuotteen. 

Ota yhteyttä ja tutustu tuotteisiin tarkemmin osoitteessa lasimyynti.fi