Kuudelle honkalaiselle OKM-ansiomerkit Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun hyväksi tehdystä työstä

Maanantaina pelatun 19-vuotiaiden tyttöjen SM-finaalin yhteydessä jaettiin Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämiä ansiomerkkejä. Tunnustukset jaettiin Honkahallin valmistumisen taustahenkilöille sekä sen nykytoimintaan merkittävästi vaikuttaville henkilöille. Ansiomerkit jakoi ottelun puoliajalla Tapiolan Hongan hallituksen puheenjohtaja Manne Airaksinen.

Honkahalli on Tapiolan Hongan jäsenistölle ja koko suomalaiselle koripalloperheelle erityinen paikka. Honkalaisjunioreille se toimii kuin toisena kotina, jonne ovet ovat aina auki. Honkahallin valmistuminen 11 vuotta sitten on ollut seurallemme erittäin merkittävä asia.

OKM myönsi arvokkaan ansioristin seurassamme vuosikymmeniä eri ikäluokkia valmentaneelle ja erilaisissa toimielimissä vaikuttaneelle Eero Nevalle.

Honkahallin valmistumisen taustahenkilöille Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun hyväksi tehdystä työstä jaettiin ansiomitalit. Ansiomitalit OKM on myöntänyt Mika Nummiselle, Tapani Väljälle sekä Kari Kaariolle ja Anssi Vanjoelle, kahdelle jälkimmäiselle mitalit luovutetaan myöhemmin.

Honkahallin kaltainen harjoituspaikka vaatii jatkuvaa ylläpitoa ja kunnostusta. Ilmastoinnit, sähköt ja muut kiinteistön huoltotyöt vaativat osaamista ja paljon aikaa. Viimeisen 11 vuoden ajan näistä asioista on oman työnsä ohella vastannut yksi henkilö. Ansiomitali kultaisin ristein on myönnetty Honkahallin sekä Tapiolan Hongan toiminnan kannalta kaikkein tärkeimmälle henkilölle, Juhani Herralalle.

Koko seura kiittää näitä upeita honkalaisia kaikesta tehdystä työstä ja suuresta Honka-sydämestä!