Kumppaniseinä tuo Honka-perheeseen lukuisia uusia yrityksiä

Honkahallille loppukesästä 2018 valmistunut kumppaniseinä on toiminut magneettina kasvattajaseura Tapiolan Hongan varainhankinnassa alkavan koripallokauden 2018-19 ensimetreillä. Kaikkien kolmen kentän leveydellä loistavasta tyylikkäästä ja seuran väreihin suunnitellusta kumppaniseinästä on myyty jo lähes kaksi kolmannesta niin uusille, kuin pitkäaikaisemmillekin  yhteistyökumppaneille. 

Tapiolan Honka on yli 1300 jäsenen koripallon kasvattajaseura, jonka lähipiiriin kuuluvat junioreiden perheet, turnausvieraat, ottelukatsojat, yhteistyökumppanit ja lähialueiden asukkaat. Honkalaisten harjoitus- ja pelihallina toimii Tapiolan urheilupuistossa sijaitseva koko perheen ylpeys Honkahalli, jonka vuosittainen kävijämäärä ylittää jo 140 000 henkilöä. Honka tarjoaa harrastusmahdollisuuksia taaperokerhosta senioreihin saakka. Kasvatustyöstään tunnetulla seuralla on koripallojoukkueita niin tytöissä kuin pojissa, jokaisessa ikäluokassa 2013-syntyneistä ylöspäin. Alkavalla kaudella Hongan edustusjoukkueista naiset pelaavat naisten Korisliigaa ja nousun II-divisioonasta tehnyt miesten kehitysjoukkue tahkoaa 1.divari B:ssä.

Sponsorointi ja kumppanuudet laadukkaan toiminnan takeena

Seuran toiminnan mahdollistavat yhteistyökumppanit ja sponsorointi. Pääyhteistyökumppaneina alkavalla kaudella toimivat LähiTapiola, Tallink ja Pihlajalinna. Lisäksi mukana on runsas määrä arvokkaita kumppaneita ja pienempiä sponsoreita, joiden tuella toiminta pysyy vuodesta toiseen laadukkaana ja kehittyy jatkuvasti.

Kumppaniseinä on seuran ja Honkahallin uusin tapa tuoda esiin yhteistyötä eri yritysten kanssa. Hallin Tallink-kentän seinäpääty on jo täytetty kumppaneiden logoilla ja lähiviikkoina lähdetään asentamaan uusimpien Honka-tukijoiden logoja Pihlajalinnan nimikkokentän päätyseinään.

Uusimpia Hongan tukijoukkoihin liittyneitä yrityksiä ovat:

SuperPark Espoo
Detection Technology Oy
Yrityspalvelu Pertti Myllymäki
Pagero Oy
Maanterä Oy
Vallab IT
Ravintola Fat Lizard

Näiden yritysten sponsoroinnilla tuetaan vähävaraisten perheiden lasten koripalloharrastusta, kehitetään Honkahallin välineistöä ja edustusjoukkueiden ottelutapahtumia, tuetaan honkalaista junioritoimintaa, kouluyhteistyötä ja iltapäiväkerhoa.

Nämä yritykset tulevat näkymään kasvattajaseuran arjessa uutisointien yhteydessä, tapahtumissa, kampanjoissa sekä tietysti Honkahallin kumppaniseinällä.

Hongan yhteisömanageri Sonja Herrala iloitsee Honka-perheen uusista yritysjäsenistä.

”On ollut hienoa olla yhteydessä yritysten edustajiin. Yrityksillä on selkeä halu tukea laadukasta espoolaista juniorityötä ja olla mukana kehittämässä honkalaista junioriputkea korkeimmalle huipulle saakka. Kumppaniseinän kautta on saatu mukaan uusia yrityksiä tutustumaan urheiluseurasponsoroinnin maailmaan ja vahva pyrkimys on pitää yhteistyö hedelmällisenä molemmin puolin. Kirkas tavoite on luoda pitkäaikaisia molempia osapuolia hyödyttäviä kumppanuuksia yritysten kanssa” Herrala kommentoi.

”Kumppaniseinämainosten hinnoittelu on ollut onnistunut. Pienempikin yritys pystyy lähtemään mukaan. Logomainosten hinta lähtee 50o euron panostuksesta. Summa on yritykselle pieni, mutta kasvattajaseuran toiminnassa se on iso raha ja sillä tehdään  paljon.”

Uusia yrityksiä toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi mukaan ja Herrala haluaakin korostaa espoolaista yhteisvastuullisuutta mielekkäiden liikuntaharrastusten ja tavoitteellisen urheilun saralla. Hongan junioritoiminnassa on monia eri osa-alueita, joihin edelleen tarvitaan yritysmaailman tukea.

”Seuraavaksi etsinnässä on kumppani tai useampi, joiden kanssa vaatetetaan meidän arjen sankareita eli valmentajia ja saadaan kasvatettua honkahallin ”punttipäädyn” eli fysiikkatreeniin varatun alueen varustusta” Herrala avaa seuraavia hankintoja.

Kausi on alkamassa niin junioripuolella kuin edustusjoukkueillakin. Tervetuloa mukaan liputtamaan espoolaisen koripallon puolesta joko katsomosta käsin, tai lähtemällä mukaan tukemaan kasvattajaseuran toimintaa sponsoroinnilla!

Keskustelemme mieluusti yhteistyökuvioista lisää ja mikäli kiinnostus kumppaniseinäpaikkaa kohtaan heräsi, ole yhteydessä pian!

Tapiolan Honka myynti ja markkinointi:

Sonja Herrala
Yhteisömanageri
sonja.herrala@tapiolanhonka.fi
045-1751475

Anne Eklund
Toiminnanjohtaja
anne.eklund@tapiolanhonka.fi