Korpivaara täydentää Espoo Unitedin naisten konkariosaston

Espoo United on solminut pelaajasopimuksen Heta Korpivaaran kanssa. Korpivaara täydentää kokemuksellaan naisten Korisliiga-joukkuetta yhdessä jo aiemmin sopimuksensa allekirjoittaneen Dionne Poundsin kanssa.

IMG_9398png

Heta Korpivaara

Heta Korpivaara, 185cm, syntynyt: 1984, pelipaikka: 4

Odotettu uutinen on nyt totta, Korpivaara jatkaa loistavaa uraansa Espoossa tulevallakin naisten Korisliiga-kaudella. Heta valittiin viime kauden päätteeksi naisten Korisliigan parhaaksi pelaajaksi jo toistamiseen – nyt kasvattajaseuransa Tapiolan Hongan riveistä. Kausi olikin kokeneelle Korpivaaralle komea ihan jo tilastoidenkin puitteissa, sillä naisen tehot nousivat 18,8 pisteen, 10,3 levypallon, 1,9 syötön sekä 1,0 blokin keskiarvoon kauden aikana. Pelaajan omat kommentit kuitenkin osoittavat, mikä on suurin arvo hänen liittymisellään Espoo Unitedin kokoonpanoon. Korpivaara on esikuva nuorille ja hän tuo mukanaan ammattilaisvuosiensa kautta upean esimerkin siitä, mitä pelaaja voi kovalla työllä saavuttaa.

  • Innolla odotan alkavaa kautta ja kiva päästä treenaamaan taas joukkueen mukana. Löysimme seuran kanssa sopivan ratkaisun, joka tukee pelaamisen ja siviilityöni yhteensovittamista. Lisäksi koris tasapainottaa hyvin koko elämää ja onhan se vaan niin mukavaa kaikinpuolin, Korpivaara aloittaa.

Espoo Unitedin naisten joukkueen runko alkaa olla kasassa, enää muutaman puuttuvan palasen liittäminen paikalleen ja joukkue on valmis tekemään työtään ja kohtaamaan uuden kauden haasteet. Joukkue on sekoitus, jossa nuorilla, lahjakkailla sekä ahkerilla pelaajilla on mahdollisuus ammentaa oppia niin valmennukselta kuin kokeneemmalta pelaajakaartilta. Korpivaara on samaa mieltä ja lähtee joukkueensa kanssa lokakuun alussa starttaavaan kauteen nälkäisenä.

  • Espoossa taustat on hoidettu viimeisen päälle ja valmennus huippuluokkaa. Joukkueessa on todella hyviä nuoria pelaajia ja sopivasti meitä vanhempia konkareita mukana, toivottavasti me kokeneemmat voimme auttaa osaltamme nuoria eteenpäin urallaan. Kiva saada myös muutama uusi kasvo mukaan! Tavoitteena tulevalle kaudelle, on voittaa jokainen ottelu ja ehdottomasti parantaa viime kauden sijoitusta. Pudotuspeleistä jäi joukkueelle hampaan koloon ja uskon, että tällä kaudella olemme astetta valmiimpia ja nälkäisempiä, Korpivaara kertoo.

Päävalmentaja Kimmo Kujansivu komppaa Korpivaaran näkemystä.

  • Heta hoitaa hommat ammattilaisen tavoin aina, vaikkei enää ammattilaisena pelaakaan. Hän on Tapiolan Hongan kasvatti ja esikuva espoolaiselle koripallolle, yksi kaikkien aikojen parhaista naiskoripalloilijoista. Hetan liittyminen joukkueeseen merkitsee edustusjoukkueen identiteetille paljon. Odotan innolla yhteistyön jatkumista, Kujansivu kommentoi.
IMG_0001jpg

Saara Sandell

Korpivaaran lisäksi Saara Sandell jatkaa pelaamista Espoossa. Saaran sopimus tuo jatkuvuutta toimintaan, sillä alkava kausi on hänelle jo viides naisten Korisliigassa Tapiolan Hongan paidassa.

  • Jatkumo on joukkueen toiminnalle tärkeää ja Sasa tuo meidän kokoonpanoon kovuutta sekä heittovoimaa, Kujansivu kuvaa.

Naisten Korisliiga-kausi 2016-17 käynnistyy Espoossa pelattavalla paikalliskamppailulla Espoo Basket Teamia vastaan 2.lokakuuta Espoo Metro Areenalla. Kausikortit ovat myynnissä verkkokaupasta nyt!