Koronaohjeistus päivitetty 7.12.2021

Tapiolan Hongan koronaohjeistusta on päivitetty jälleen 7.12.2021. Alla luetellut toimintaohjeet pätevät toistaiseksi seuran toiminnan kaikilla osa-alueilla: Honkahallilla, muilla harjoitus-/kotipelipaikoilla sekä edustusjoukkueiden otteluissa. Vieraspeleissä noudatetaan järjestävän joukkueen antamaa koronaohjeistusta. 

On ensiarvoisen tärkeää, ettei joukkueiden tai seuran koripallotapahtumiin tulla edes pienissä oireissa. Lue lisää koronaviruksen mahdollisista oireista TÄÄLTÄ.

Koronapassit sekä ryhmien rajoitukset

Tapiolan Hongan kaikkien joukkueiden kaikissa kotiotteluissa tarkastetaan koronapassi. Koronapassi tarkastetaan kaikilta ottelua seuraamaan saapuvilta yli 16-vuotiailta. Koronapassia ei tarkasteta ottelussa pelaavilta pelaajilta, toimitsijoilta, valmentajilta eikä tuomareilta. Otteluita pääsee katsomaan ainoastaan voimassa olevalla koronapassilla.

Koronapassitarkastuksien vastuut Tapiolan Hongassa: Honkahallilla sekä naisten ja miesten edustusjoukkueiden otteluissa tarkastuksista vastaa seura. Kaikilla muilla pelipaikoilla Hongan joukkueet vastaavat tarkastuksien järjestämisestä itse. Seura toimittaa yksityiskohtaiset koronapassin tarkastusohjeet jokaiselle joukkueelle.

Yhdellä kentällä harjoittelee kerrallaan vain 20 pelaajaa (ei koske alle 16-vuotiaita eikä aikuisten edustusjoukkueita, jotka pelaavat Naisten Korisliigaa tai miesten/naisten I-divisioonaa).

Harjoitusten yhteydessä ei Hongan harjoituspaikoilla tarkasteta koronapasseja, mikäli ryhmässä on alle 20 henkilöä. Suuremmissa ryhmissä harjoittelevat yli 16-vuotiaat sitoutuvat esittämään koronapassinsa harjoituksiin tullessaan.

Ruuhkatilanteiden välttäminen, pukuhuoneet ja katsomo

Honkahallilla asioivien pyydetään kiinnittämään erityistä huomiota etäisyyksien pitämiseen
niin hallien käytävillä kuin katsomoissa. Katsomoissa on vain istumapaikkoja. Mikäli katsomoiden istumapaikat ovat täynnä, ei halliin saa enää mennä. Hallin henkilökunnalla on oikeus pyytää ylimääräisiä katsojia poistumaan tilasta.

Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta toivomme että ryhmät viettävät pienissä tiloissa
mahdollisimman vähän aikaa kerrallaan.

Kulkuohjeet

Sisään ja ulos kuljetaan pääovesta sekä hallin liikuntatilan viereisestä ovesta.

Kasvomaskien käyttö ja hygienia

Honkahallilla muualla pelattavissa Tapiolan Hongan tapahtumissa kasvomaskia käyttävät kaikki
yli 12-vuotiaat. Harjoituksissa ja peleissä kasvomaskia ei tarvitse käyttää.
Hongan valmentajat käyttävät maskeja harkintansa mukaan työtehtävissä ollessaan.

Käsienpesupaikat löytyvät sisäänkäyntien yhteydestä sekä pukuhuonetiloista. Kiinnitäthän
huomiota hyvään käsihygieniaan. Hallille saavutaan vain täysin terveenä.

Heittelyvuorot

Heittelyvuorot vain Hongan jäsenistölle.
Vapaat heittelyvuorot löydät www.tapiolanhonka.fi
osoitteesta Honkahalin varauskalenterista.

Yhteystiedot

Pyydämme olemaan seuran koronavastaavaan yhteydessä suoraan tai joukkueenjohtajan / valmentajan kautta mikäli olet saanut positiivisen koronatestituloksen ja osallistunut viime päivien aikana Hongan tapahtumiin. 

Sonja Herrala
Koronavastaava
Tapiolan Honka

sonja.herrala@tapiolanhonka.fi
045-175147
(Mikäli numerossa ei vastata, laita viesti niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.)

Seuran ajantasainen koronainfo luettavissa TÄÄLLÄ.