Korisliigan jatkosarja starttaa kotona perjantaina- Honka kohtaa BC Nokian ilman tuoreinta vahvistustaan

Miesten Korisliigan jatkosarja pyörähtää käyntiin perjantaina 27.1. kotiottelulla Tapiolan urheiluhallilla. Alemmassa jatkosarjassa pelaavat Hongan miesten lisäksi Kobrat, Pyrintö, Lahti Basketball, Korihait ja perjantain vastus BC Nokia. Honka hankki jatkosarjavaiheen kynnyksellä riveihinsä uuden kanadalaisvahvistuksen, Emanual Shepherdin. Epäonnisesti Shepherd kärsi ensimmäisellä harjoitusviikollaan joukkueen kanssa pienen loukkaantumisen ja joutuu seuraamaan perjantain ottelun vaihtopenkiltä. Näköpiirissä ei kuitenkaan ole pitkää kuntoutumista, vaan miestä odotetaan pelaavaan kokoonpanoon pian.

Jatkosarjalle haetaan tietysti voitokasta alkua ja vahvaa uskoa siihen antavatkin alkuvuoden kovat suoritukset ja hieno kolmen ottelun voittoputki. Viimeisessä runkosarjan ottelussa Honka taipui ylemmän jatkosarjapaikan niukasti lunastaneelle KTP:lle. Jatkosarjan kymmenen ottelukierroksen jälkeen kaksi parasta joukkuetta nousee pudotuspeleihin ylemmän jatkosarjan kuusikon kanssa. Tärkeitä pisteitä jaossa jokaisessa ottelussa!

Päävalmentaja Aapo Heinonen ennakoi perjantain kohtaamista: ”Jatkosarja käynnistyy BC Nokian vierailulla Tapiolaan. Heitä vastaan töitä on tehtävä paljon, sillä mitään ei saa ilmaiseksi. Levypallopelaamisella ja siirtymäpuolustuksella on suuri merkitys, kun voittoa lähdetään metsästämään.”

Nuori takakentän virtuoosi ja hienosti paikkansa Hongan joukkueessa lunastanut Valtteri Mervola taasen tuo tiivistetyt tunnelmat joukkueen sisältä päivä ennen jatkosarjastarttia: ”Me lähdetään todella hyvin fiiliksin jatkosarjaan! Voitettujen pelien myötä itseluottamus on koko joukkueella korkealla ja voittoa lähdetään hakemaan joka matsista. Tavoitteena on kiriminen kohti pudotuspelipaikkaa.”

Tervetuloa nauttimaan mahtavasta koristunnelmasta Tapiolan urheiluhallille, joka on täyttynyt kauden edetessä varsin komeasti ottelu toisensa jälkeen. Hanki siis lippusi ajoissa ennakkoon lippu.fi-verkkokaupasta tai jälleenmyyntipisteiltä. Runkosarjan kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn myös jatkosarjan otteluissa. Korishuuma kasvaa Espoossa!

MIESTEN KORISLIIGA JATKOSARJAN KOTIPELIT:

Perjantai 27.1. klo 18.30 Tapiolan Honka vs. BC Nokia
Keskiviikko 1.2. klo 18.30 Tapiolan Honka vs. Lahti Basketball
Tiistai 14.2. klo 18.30 Tapiolan Honka vs. Tampereen Pyrintö
Perjantai 10.3. klo 18.30 Tapiolan Honka vs. Korihait
Perjantai 17.3. klo 18.30 Tapiolan Honka vs. Kobrat

Artikkelikuva: Samira Lee