Korisliigajoukkueiden vieraspelien viikonloppu – miehet Lapualle, naiset Kotkaan 

Hongan miehet matkustaa perjantaina 21.10. kohtaamaan erinomaisen alkukauden pelanneet Kobrat Lapualle. Naiset suuntaavat hallitsevan mestarin Peli-Karhujen kotiluolaan Kotkaan lauantaina 22.10.  

Miesten joukkue pääsi lähelle kauden ensimmäistä kotivoittoa keskiviikkona Tapiolassa. Pyrinnön kanssa väännettiin tasaväkisesti, mutta summerin soidessa eroa jäi kuitenkin vielä kahdeksan pisteen verran. Vieraista joukkueella on vyöllään yksi voitto Korihaista. Perjantain vastus Kobrat on aloittanut kautensa varsin mallikkaasti voittamalla viidestä pelatusta ottelusta neljä.  

Päävalmentaja Aapo Heinonen: “Hyvässä vireessä pelaava Lapua tarjoaa meille ison haasteen. Joukkue on rakentunut erinomaisten vahvistusten ympärille ja kotimaiset ovat esiintyneet kovalla itseluottamuksella. Lähdemme parantamaan omaa hyökkäystämme, mutta samalla etenkin Jacksonia tulee pystyä hidastamaan.” 

Naisten Korisliigaa viimekausina hallinnut Peli-Karhut on aloittanut kauden 2022-23 tappiottomana. Honka lähtee haastamaan neljän voiton putkessa porskuttavaa PeKa:a Kotkassa lauantaina. Komeasti on alkanut myös honkalaisten kausi kun voittosarakkeessa komeilee kolme merkintää neljästä ottelusta.  

Päävalmentaja Niko Nyholm: ”Viimekauden mestari ja heidän kotisali, siinä on meille varmasti haastetta riittävästi. PeKa on aloittanut uuden kauden ryminällä ja tuttuun tyyliin joukkue löytyy kaikkien tilastokategorioiden kärkipäästä. Ottelun voittaaksemme meidän tulee onnistua puolustamaan kollektiivisesti ja pelata rohkeaa/ vauhdikasta hyökkäystä.”

Miesten Korisliiga: Kobrat vs. Honka, pe 21.10. Klo 18.30 

Naisten Korisliiga: PeKa vs. Honka, la 22.10. Klo 17.00 

Molemmat ottelut seurattavissa suorana Ruudusta! 

Seuraavan kerran honkalaisjoukkueet nähdään kotikentällä ensi viikolla. Perjantaina miehet saavat vieraakseen Salon Vilppaan ja lauantaina naiset kohtaa Vimpelin Vedon. Liput Ennakkoon: www.lippu.fi/tapiolan-honka (Ei lipunmyyntiä ovilla) Hongan juniorit katsomoon ilmaiseksi myClub-mobiilijäsenkorteillaan. Lipun voi käydä ostamassa myös lähimmältä R-kioskilta tai muista lippu.fi-myyntipisteistä, kuten Ainoan Stockalta. 

Artikkelikuva: Samira Lee