Korisliigaa keskiviikkona kotihallissa – Emanual Shepherdin debyyttiottelu Hongan paidassa

Jatkosarjavaihe ei startannut honkalaisittain voitokkaasti, kun BC Nokia matkasi kotiin Espoosta voitto mukanaan. Ottelussa kuumeni tunteet, eikä korisukka kun perjantai-illan kohtaamisessa honkalaisille osui kauden vaatimattomin heittopäivä. Nyt kuitenkin puhdas pöytä ja kohti seuraavaa! Keskiviikkona 1.2. vieraaksi saapuu Lahti Basketball. Honka ja Lahti ovat nyt tasapisteissä sarjataulukossa, eli ottelussa on jaossa arvokkaita pisteitä kun molemmat joukkueet pyrkivät hivuttautumaan lähemmäs pudotuspeliviivaa.

Honka saa pelikentälle ensimmäistä kertaa tuoreen kanadalaisvahvistuksensa Emanual Shepherdin, jolta odotetaan kokeneen työmiehen otteita korin läheisyydessä molemmissa päissä kenttää. Vahvoja otteita tarvitaankin Lahden marssittaessa kentälle oman tuoreimman vahvistuksensa, tripla-tuplilla joukkuettaan viime otteluissa hellineen Chris Clarken.

Päävalmentaja Aapo Heinonen: ”Tripla-tuplakone Clarke tulee vieraaksemme ja tuo mukanaan Lahden liikkuvan joukkueen. He pelaavat paljon viidellä pelaajalla kaarella, joka tuo oman haasteensa meidän puolustukselle. Huomenna nähdään myös meidän uusimman vahvistuksen ensi esiintyminen Honka-paidassa.”

MIESTEN KORISLIIGA JATKOSARJAN KOTIPELIT:
Keskiviikko 1.2. klo 18.30 Tapiolan Honka vs. Lahti Basketball
Tiistai 14.2. klo 18.30 Tapiolan Honka vs. Tampereen Pyrintö
Perjantai 10.3. klo 18.30 Tapiolan Honka vs. Korihait
Perjantai 17.3. klo 18.30 Tapiolan Honka vs. Kobrat

Tervetuloa nauttimaan mahtavasta koristunnelmasta Tapiolan urheiluhallille, joka on täyttynyt kauden edetessä varsin komeasti ottelu toisensa jälkeen. Hanki siis lippusi ajoissa ennakkoon lippu.fi-verkkokaupasta tai jälleenmyyntipisteiltä. Runkosarjan kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn myös jatkosarjan otteluissa ja Hongan juniorit tuttuun tapaan katsomoon ilmaiseksi myClub-mibiilijäsenkorteillaan. Korishuuma kasvaa Espoossa!

Artikkelikuva: Samira Lee